A sorozatokról régen a Dallas, a Szomszédok, a Barátok közt és a Jóban rosszban ugrott be az embereknek, manapság pedig a Netflix segítségével ütik el szabadidejüket.

Van azonban egy új sorozat az interneten, amely szinte osztatlan sikernek örvend: az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által közzétett Pofátlan(TAN)ítás epizódok alatt záporoznak a pozitív kommentek.

A sorozat immáron a 19. résznél jár, ezúttal főként olyan képsorok kerültek a válogatásba, ahol buszsávon előzgető személygépjármű-vezetőket csíptek nyakon a civil autós rendőrök. A 4 perces összeállításba bekerült olyan is, aki a balra kanyarodó sávból előzte a sort, majd vágott be mindenki elé hanyag eleganciával.

Egy Škoda sofőrje tovább emelte a tétet, ő a balra kanyarodó sávban, pirosnál várakozó jelöletlen rendőrautót előzte balról, úgy, hogy igénybe vette ehhez a zárójellel határolt szembe sávot - tette mindezt piros jelzés alatt.

Akadt néhány rendkívül balesetveszélyes megfordulás is, volt, akit a villamossínek mentén kialakított fizikai akadály sem tántorított el a kockázatos manővertől.

A kommentelők közül többen hangot adtak azon véleményüknek, mely szerint a sorozat még izgalmasabb lehetne, ha a büntetési tételek és a szabálytalan sofőrök magyarázatai is hallhatóak lehetnének, utóbbira a személyiségi jogok védelme miatt nincs lehetőség.

Pofátlan(TAN)ítás 19. rész

Pofátlan(TAN)ítás 19. rész - szerinteted ebben a videóban melyik volt a LEG... ❓A véleményedet kommentben várjuk! Osztani ér❗

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. szeptember 5., szombat