csütörtök - 2023. március 23.
3.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 609 Ft
100 651 Ft
D 618 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Buszt lopott, hogy átalakítsa magának

2023. január 13. | 10:32

Egy működésképtelen buszt nézett ki a projekthez.

Még tavaly decemberben történt az eset és a rendőrség most indított eljárást az ellen a férfi ellen, aki ellopott egy buszt. Mindennek a fejében egy működésképtelen és forgalomból kivont buszt.

A járművet egy ferencvárosi telephelyen találta, a hely tulajdonosáé volt a busz is. A fékei olyan állapotban voltak, hogy közlekedésre teljesen alkalmatlan volt, ezért a járművet csak szakszerű szállítással lehetett elvinni, ehhez egy kamionmentőt talált.

A rendőrség felkereste azt a céget, amelyiket a férfi felbérelte. A vállalkozáson keresztül végül megkerült Sz. Miklós is, akinek tököli tanyáján találták meg a buszt.

A 41 éves férfit előállították és kihallgatták az üggyel kapcsolatban. A rendőröknek azt mondta, hogy azért vitette el a buszt, mert lakóautót szeretett volna építeni belőle magának. A rendőrség még decemberben lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A férfi az ügyben szabadlábon védekezik.

Depositphotos
Átlagárat határoz meg az üzemanyagokra az olasz kormány, a kutaknak kötelező lesz feltüntetni Az Audi gyárába költözik a Győri balett, mert a saját termükben nincs fűtés - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!