Charles Leclerc Monaco utcáin hajtott meg egy Ferrari SF90 Stradalét

Közzétéve:
2020-05-26, 11:52

A Ferrari filmforgatásra használta az üres utcákat.

Az olaszok Charles Leclerc segítségével akartak létrehozni valamit, ami hasonlít majd Claude Lelouch 1976-os kisfilmjéhez, a „C'était un rendez-vous-hoz”. Igaz, utóbbi Párizsban játszódik, de a koncepció hasonló: festői környezetben hajtanak meg gyönyörű autókat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@charles_leclerc becomes the lead actor under @claudelelouch’s direction. Don't miss the #LeGrandRendezVous. #FerrariSF90Stradale

Ferrari (@ferrari) által megosztott bejegyzés,

Noha a teljes film csak a következő hónapban jelenik meg, a Ferrari addig is megosztott néhány felvételt a forgatás legújabb napjáról. Ezekben a klipekben láthatod, hogy Leclerc nem finomkodott a cég zászlóshajójával az SF90 Stradale kormánya mögött. Az egyik snittben láthatod, ahogy a Hercegség egyik leghíresebb szállodája mellett gurul el, mielőtt teljesítené az utcai pálya leghíresebb hajtűkanyarját, amelyet a fiatal pilóta nyilvánvalóan jobban szeret F1-es autóval bevenni.

A kaszinó előtt álló két autó és Charles Leclerc és Claude Lelouch

A Ferrari partnereivel együtt úgy döntött, hogy az eredeti filmet újragondolják, így kifejezve a reményt, hogy a világ fokozatosan képes lesz orvosolni a fájdalmas és összetett egészségügyi válságot, amely mindenkit érint.

A Ferrari SF90 Stradale motorházteteje alatt egy duplaturbós, 4,0 literes V8-as erőforrás lapul, amely 769 lóerő és 800 Nm nyomaték leadására képes. Ezt három elektromotor egészíti ki, amelyek közül kettő hajtja a hátsó tengelyt, míg a harmadik a belsőégésű motor és a duplakuplungos automata váltó között kapott helyet. A rendszer kombinált teljesítménye 986 lóerő.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Ferrari F8 Tributo elölről fotózva
2020. április 28.
Az olasz gyártó tavaly 5 autóról rántotta le a leplet, idén viszont visszavesznek a tempóból.
Ferrari SF1000 a különleges festéssel a Toszkán Nagydíj előtt
2020. szeptember 10.
A hétvégi, Mugellóban megrendezésre kerülő Toszkán Nagydíjon lesz a Scuderia Ferrari 1000. futama, ahol egy egészen kivételes külsővel áll rajthoz a csapat.

További hírek