Civil autóból mérték az autósokat a 4-es számú főúton

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-28, 09:41

Rendesen kattogott a traffipax.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei a korábban is ismertetett rejtett, civil gépkocsival végeztek sebességellenőrzést a 4-es számú főút Törökszentmiklós és Szajol közötti szakaszán, ahol nemrégiben 110 km/h-ra felemelték a sebességkorlátozást.

A rendőrség számított rá, hogy az autósok egy szűk csoportja a megemelt sebességhatárt is jelentősen túllépve fog közlekedni, és ez így is történt. Legalábbis a rendőrség honlapján megjelent cikkből az derült ki, hogy az adott szakaszon legalább öt sofőr jócskán többel ment, mint 110, volt egy személy, aki konkrétan 207-tel repesztett, természetesen őt is lefotózta a traffipax.

Gyorshajtókról készült fotómontázs

A rendőrség azt ígéri, hogy a jövőben is vadászni fog a gyorshajtókra a megye közútjain, a járőrök nem hagyják, hogy a felelőtlen sofőrök miatt tovább romoljon az amúgy sem túl jó állapotnak örvendő magyar közlekedési morál. A gyorshajtásra különösen érzékenyek a zsaruk, ugyebár azt nevezték meg a halálos balesetek legfőbb okaként.

További érdekes hírekért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorának legújabb videóját!

Police.hu

MTI

Kapcsolódó írások

Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!
Újra mérnek az országban, de most mást
2018. szeptember 17.
Az Európai Mobilitási hét keretében a környezetszennyezés csökkentésére hívják fel a figyelmet

További hírek