Csatornafedeleken is vígan elgurul a Lada Samara

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-17, 11:57

Vannak dolgok, amikről nem kell beszélni, csak látni kell.

Nem vitás, hogy kevés olyan ember van a világon, aki csak azért fosztana meg egy Lada Samarát a kerekeitől, hogy csatornafedeleken gurulhasson az úton. Vlad viszont pont közéjük tartozik, az orosz youtuberes átalakított egy Samarát, erről pedig természetesen videó is készült.

Vlad attól sem jött zavarba, hogy a csatornafedeleken nem voltak lyukak, mindegyikre fúratott gyorsan négyet, így már pikk-pakk fel lehetett azokat tenni a kerékagyra. Az új „kerekek” nem tették kényelmesebbé az utazást a Ladában, mivel semmiféle csillapítást nem tudtak biztosítani. A felfüggesztés is kapott rendesen, de attól még az autó képes volt haladni.

A következő problémát a megállás jelentette, Vlad hiába lépett a fékre, a Lada gurult tovább, mivel a csatornafedelek egyáltalán nem tapadtak az úthoz. Az viszont kétségtelen tény, hogy a verda semmilyen körülmények között nem kaphat defektet.

És ha már Lada:

 

Forrás:

Kapcsolódó írások

Szociautók rengetegében jártunk – GALÉRIA!
2018. augusztus 05.
A hatodik alkalommal megrendezett Szociautó Kiállításra és Nosztalgia Találkozóra látogattunk el 2018 augusztusának első hétvégéjén: Ladák, Moszkvicsok, Trabantok, retro-kétkerekűek Szolnokon.
8 olcsón hozzáférhető drift autó
2017. március 02.
A drift a mindened? Manapság könnyebb beszerezni egyet, mint hinnéd. 8 drift autó, amikkel viszonylag olcsón lehet a keresztben autózással ismerkedni
A terepen virgonc Lada 4x4 Urban - TESZT
2017. május 31.
A Lada lényegében leporolta a Niva terveit és egy zsír új terepjáróval kedveskedett a márka szerelmeseinek. A név változott, de a lényeg nem, íme a funkcionalitás jegyében készült 4x4 Urban!
A 8 legnagyobb példányszámban eladott autó
2017. augusztus 08.
A fogyasztói társadalomban nem meglepő, hogy az autógyárak is a legnagyobb profitot próbálják kitermelni.