Cserbenhagyásos baleset: riasztó pillanatokat élt át a magyar családapa

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-02-14, 12:56

A cserbenhagyó egy szürke Corsát vezetett.

A Facebookon kért segítséget Nagy Csaba, aki csütörtök délután Balf és Fertőboz között szenvedett balesetet az autójával.

„Egy autó hátulról meglökött, az autóm megpördült, nem tudtam megfogni, ebből kifolyólag a szemközti oldalon a bicikliút melletti fák fogták meg az autómat. A másik fél elhajtott, cserbenhagyott. Kimásztam az autóból, jól vagyok, és pár óra kórház után végre hazaértem a feleségemhez és a kisfiamhoz, de ez nem a cserbenhagyón múlott. Többen megálltak segíteni, nekik nagyon hálás vagyok. A baleset okozóját még keresi a rendőrség. Ha valaki látta az esetet, és van információja a másik félről, jelezze privátban, vagy a legjobb lenne a rendőrségnél” – jelezte Csaba a közösségi oldalán.

Rengetegen fejezték ki a nemtetszésüket a poszt alatt, az egyik hozzászóló (aki az elsők között állt meg segíteni a családapának) azt írta, hogy a cserbenhagyó egy szürke Corsát vezetett. Az biztos, hogy a rendszáma egy X és egy J betűt is tartalmazott, illetve tartalmaz, ha nem szerelte le és dobta el a táblácskáit a corsás.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook

Kapcsolódó írások

2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
Kormányra szerelt lakat
2019. augusztus 01.
Csökkent az eltulajdonított autók száma.

További hírek