A kanadai Edmontonban élő Jorge egy igazán különleges autós gyűjteménnyel rendelkezik. A kollekció Alberta államban található, a pontos helyszín azonban titkos. A 24 autóból álló gyűjteményben ugyanis Toyota Supra, Nissan Skyline és egy klasszikus Dodge Charger modell is található – ami különlegessé teszi őket, hogy egytől egyig a Halálos Iramban filmekben szerepelt járgányok másolatáról van szó.

Azt nem is nagyon kell részletezni, hogy Jorge rajong a Halálos Iramban filmekért – sőt, övé a legnagyobb autós magángyűjtemény ebben a kategóriában. A Roads Untraveled YouTube-csatornára feltöltött videóból kiderül, ő nem tervezte a kollekció kialakítását. Egyszerűen úgy járt, mint bárki más, aki autófüggőségben szenved. Ha egyszer elindulsz lefelé a lejtőn, nagyon nehéz leállni a vásárlással.

Jorge szerencséjére felesége és családja is támogatja a szenvedélyét. A férfi egyébként tud egyet s mást az autókereskedelemről, ugyanis rendszeresen importál japán kocsikat Észak-Amerikába, és adja el őket drágább pénzért.

Az autós gyűjtemény bővítése és fenntartása drága mulatság. A hírek arról nem szólnak, pontosan mekkora összeget fektetett be, ám sem a Supra, sem a Skyline, sem pedig a Porsche 911 nem mondhatók olcsónak. A tervek szerint Jorge nem elégszik meg ennyivel, további klasszikus felvásárlásában gondolkodik. Elmondása alapján akkor lenne valamelyest elégedett, ha legalább 35 autóból álló gyűjteménnyel büszkélkedhetne. A Halálos Iramban széria második részében szereplő rózsaszín Honda S2000 jelenleg is építés alatt áll, valamint a negyedik részben feltűnő fekete Buick Grand National is a műhelyében figyel.