Csökken a gázolaj ára a nemzeti ünnep napján

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2019-10-21, 10:46

Mutatjuk, hogy alakulnak szerdától az üzemanyagárak.

Szerdán, azaz 2019. október 23-án a MOL bruttó 2 forinttal csökkenti a gázolaj árát. A benzin ára nem fog változni a nemzeti ünnep napján.

Várható volt, hogy nem lesz jelentős fordulat a magyarországi benzinkutakon, az olaj ára ugyanis nem nagyon változott az elmúlt héten. A 95-ös benzin átlagára tehát marad 378 forint szerdától, a gázolaj átlagára 406 forintra módosul a 2 forintos csökkenés következtében.

Egy férfi tankolja meg az autóját az egyik benzinkútnál
Fotó: Pixabay

Hiába a nem túl vészes üzemanyagárak, valaki nem fért a bőrébe, és inkább lopott magának pár kanna benzint és gázolajat. A rendőrség jelentése szerint a tatai járőrök 2019. október 21-én hajnalban megállítottak egy autót, mert a verda hátulja gyanúsan meg volt pakolva.

A kocsi átvizsgálása közben kiderült, hogy a sofőr a csomagtartóban, illetve a hátsó és az első ülések közé üzemanyaggal teli kannákat rejtett el, amelyeket egy pléddel próbált álcázni, nem túl sok sikerrel. Az 55 éves T. György nem tudott számlát mutatni a rendőröknek, aztán pedig megtört, és töredelmesen bevallotta, hogy a benzinnel és gázolajjal teli kannákat arról a tatai telephelyről lopta el, ahol egyébként sofőrként dolgozik.

Ha kíváncsi vagy az autós világ híreire, akkor nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

 

Kapcsolódó írások

benzinkutas
2019. június 03.
12 forinttal kell kevesebbet fizetni szerdától a benzinért mint 2 hete.
pénz szőnyeg boldogság
2019. június 19.
Újabb remek hír futott be az autósokhoz.

További hírek