Csúnya balesetet szenvedett Nyíregyházán a Mustangot vezető sofőr

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-01-25, 11:09

A sofőr kisebb sérüléseket szenvedett a balesetben.

Szombat délután Nyíregyháza belvárosában felborult egy Ford Mustang, nem messze a rendőrség épületétől. A sofőr kisebb sérüléseket szenvedett a balesetben, de a saját lábán szállt ki a sportkocsiból, a járművezető ellen szabálysértési eljárás indul.

Fejre borult Ford Mustang Nyíregyházán

A Mustang egy kigyorsítást követően, kanyarodás közben csúszott meg a nedves útfelületen. A jármű először egy útpadkának ütközött, majd nekicsapódott a járdát védő betonfalnak. Ezután tovább sodródott, kidöntött egy parkolóautomatát, utána pedig fejre állt.

Fejre borult Ford Mustang Nyíregyházán

A nyíregyházi tűzoltók áramtalanították az autót, a helyszínre kiérkező mentők pedig előbb ellátták a sofőrt, majd bevitték őt a kórházba további kivizsgálásokra. A rendőrség még vizsgálja a baleset okát és körülményeit. Lehetséges, hogy a sofőr túl gyorsan hajtott és elveszítette uralmát a Mustang felett, de meg nem erősített információk szerint egy műszaki hiba igen jelentős szerepet játszott a balesetben. Ha kiderül, hogy pontosan ki vagy mi okolható a balesetért, frissítjük a cikkünket.

Itt egy borzasztóan rossz minőségű videó a balesetről:

Fotók: THEPOST.HU

BalesetInfo

THEPOST.HU

RTL híradó

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek