Az Autobahnon nyelezett Shelby Mustang hangja zene füleinknek - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-01-20, 12:52

Elszabadultak a pacik a sebességkorlátozástól mentes szakaszokon.

Nemrégiben készült az a videó, amelyet látnod kell akkor is, ha nem kifejezetten rajongsz a Ford Mustangokért. Ha pedig imádod ezt a kocsit, akkor most dőlj hátra és élvezd ki a majd négy percig tartó hangorgia minden pillanatát.

Viszonylag nagy magabiztossággal állítható, hogy a Ford Mustanggal rendelkező autósok 99 százaléka nem tudja közúton kipréselni a fenevadból az abban lakozó 280 kilométer/órás végsebességet. Már csak azért sem, mert a Shelby márkájú autók nagy részét Észak-Amerikában értékesítik, ahol nincsenek olyan autópályák, ahol szabadjára lehet engedni a Mustangot büntetlenül.

Aki adrenalin-mámorban szeretne úszni, annak ajánlott időpontot foglalnia egy privát pályán, vagy van egy harmadik eshetőség is: az ember fogja magát, kimegy az Autobahnra, és a sebességkorlátozástól mentes szakaszokon tövig nyomja a gázpedált. Az AutoTopNL egyik tagja pontosan ezt tette, sokunk nagy örömére.

Ford Mustang Shelby GT350 utastere FPS nézetből

A videóban látható Ford Mustang Shelby GT350 néhol szinte üres sztrádán nagyot fut, egy ízben mintha a 280 km/órás végsebességét is elérné, a 275-ös tempó biztos megvolt.

A GT350 szíve-lelke egy 5,2 literes V8-as erőforrás, amely 533 lőerővel és 588 Nm nyomatékkal rendelkezik. Az autó álló helyzetből 4,8 másodperc alatt gyorsul fel 100 kilométer/órára, a végsebeségéről pedig már volt szó.

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek