Czibók László elárulta, mi az álomautója

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-12-25, 07:44

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja karácsonyi hangulatában ellátogatott fantáziaországba.

Bombameglepetésre zoknit vagy éppen nyakkendőt kaptál karácsonyra valamelyik rokonodtól? Netán szeszes itallal hökkentett meg egy hozzátartozód? Nos, akkor biztos vagyok benne, hogy eljátszottál a gondolattal, mi lenne, ha egyszer egy árnyalatnyival kreatívabbak lennének szeretteid, és egyszer összedobnának neked egy menő verdára.

Így tett Czibók László is, akinek arca vagy az Éjjel-Nappal Budapest című televíziós sorozatból lehet ismerős, vagy a YouTube világából, vagy esetleg sehonnan.

Amit nagyvonalakban érdemes tudni Lászlóról, hogy korábban nagy BMW fanatikusnak számított, birtokolt is egy bajorok által gyártotta gépjárművet, méghozzá egy E36-os modellt. Egyszer csak besokallt a szervizelések gyakoriságától (és talán áraitól is), és lecserélte BMW-jét egy Suzuki Vitarára. Éles váltás, az egyszer biztos, a miértekről bővebben el is mondta az okokat.

A Vitara azonban nem bizonyult örök életű váltásnak, hamarosan átnyergelt egy Volvóra, és legjobb tudomásom szerint most is épp egy svédek által megalkotott SUV-ot hajt, melyet vlogolás helyszínéül is használ.

December elején karácsonyi hangulatba keveredett a jellemzően igen vegyes reakciókat kiváltó vlogger, és arról értekezett, mi lenne, ha egy manó azzal állna elé: egyetlen kívánsága lehet, ami kizárólag egy autó lehet. A manó ennek állná a szervizelését és az üzemanyagköltségét László élete végéig.

Hogy milyen négykerekűre esett Czibók László választása, az kiderül az alábbi videóból, melyhez kitűnő szórakozást kívánok!

Te milyen autót vennél, ha hasonló ajánlattal ugrana eléd egy manócska?

Kapcsolódó írások

A 2019-es Audi RS5 Sportback a karácsonyi reklámban, szemből fotózva
2018. december 14.
Láttam már látványos és izgalmas reklámokat a német gyártótól. Most az ünnepek közeledtével előrukkoltak egy mikulásos kisfilmmel.

További hírek