Durva baleset: szó szerint kettészakadt egy Lada a 23-as főúton

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-27, 13:07

Megdöbbentő képek készültek a baleset helyszínén.

Szó szerint kettészakadt egy kocka Lada, amikor két személygépkocsi összeütközött Nógrád megyében, a 23-as főút Nemti és Mátraterenye közötti szakaszán.

Kettészakadt Lada

2020. július 25-én 12 óra körül egy 23 éves férfi közlekedett személygépkocsival Nemti irányából Mátraterenye felé, amikor egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott a vizes aszfalton, majd autójával nekiütközött a vele ellentétes irányba közlekedő járműnek a szemközti forgalmi sávban.

Kettészakadt Lada

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője elmondta, hogy három mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentősökön kívül a bátonyterenyei katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vonultak ki segítségnyújtás céljából (ők áramtalanították a járműveket a műszaki mentés megkezdése előtt.). Győrfi tájékoztatása szerint a baleset következtében egy férfi és két nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egyéb balesetek

2020. július 26-án az éjszakai órákban egy 17 éves lány haladt Pásztó irányából Tar felé a személygépkocsijával, amikor elé ugrott egy szarvas. A fiatal sofőr az ütközés elkerülése érdekében félrerántotta a kormányt, emiatt az autójával az árokba sodródott és felborult. A balesetben összesen 5 ember sérült meg. A nógrádi rendőrök tájékoztatása szerint az elmúlt napokban további egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások a megye területén.

Árokba borult autó

Kapcsolódó írások

Gödörbe zuhant Lada
2019. november 20.
Csőtörés miatt szakadt be a beton az autó alatt.
Lada 4x4 low rider elölről
2020. január 22.
A ma már Lada 4x4 néven futó járművet alaposan átfaragták.

További hírek