kedd - 2022. szeptember 27.
11 °C
enyhe eső
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Egy 10 év körüli kislány vesztette életét az M6-os autópályán történt tragédiában

A szalagkorlátnak ütköző Opelben egy martonvásári család utazott.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. február 2-án 19 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, az 55-ös kilométerszelvényben két személygépkocsi ütközött. A vétlen járműben utazó egyik személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, tudatta közleményében a rendőrség. A deltahirek.hu úgy tudja, hogy egy tíz év körüli kislány hunyt el a tragédiában.

A portál értesülései szerint, a két kocsiban összesen nyolcan utaztak. A vétlen gépkocsiban egy martonvásári család utazott, akik korábban Rácalmásra, egy állatorvoshoz vitték a házi kedvencüket, egy nyuszit oltásra, közölte az híroldal.

A deltahirek.hu beszámolója szerint a vétlen autót (egy Opel Corsa B Swinget) az édesanya vezette, az anyósülésen a férje foglalt helyet, hátul pedig három gyermekük utazott. Éppen hazafelé tartottak a háziorvostól, amikor a sztrádán egy fekete autó hátulról belerohant a családi kocsiba az adonyi kihajtó előtt. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kocsi nyílegyenesen belecsapódott a szalagkorlátba. A hátul ülő 11 éves kislány a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A hírek szerint az édesapa könnyebben sérült, azonban az elhunyt kislány testvérei és édesanyja is életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A fekete autót vezető sofőr nem sérült meg a balesetben.

A baleset után a volán mögött ülő édesanya a roncsok közé szorult, őt a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a kocsiból. Később kiderült, hogy az ütközést a család nyuszija sem élte túl. A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatták le a helyszínelést és a műszaki mentést, a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

FRISSÍTÉS: A halálos közúti közlekedési baleset okozójánál felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt a rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kötött ki a férfi.

Fotók és videó: Ács Krisztián

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!