Egy kerekesszékes férfi faképnél hagyta az őt üldöző rendőrautót – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-12, 14:54

Hihetetlen nyilatkozattal rukkolt elő a mozgássérült férfi.

Kicsit beégett az a rendőr Új-Zélandon, aki nem tudta feltartóztatni az általa üldözött kerekesszékest. Másnap azért duplán is megbüntette a hatóság a szabálytalanul közlekedő férfit.

A rendőr azért akarta megállítani Charlie Durhamet, mert a férfi túl gyorsan haladt a gyalogúton. Durham (akinek amputálni kellett mind a két lábát, ezért kénytelen elektromos kerekesszékkel közlekedni) azonban nem akart megállni, ekkor vette kezdetét a furcsa üldözés, amiből Durham jött ki nyertesen. A rendőrautó ugyan többször is bevágott a férfi elé, de az mindig kikerülte könnyedén, és továbbment.

Charlie Durham kerekesszékbe kényszerült

Durham azt állítja, hogy másnap feladta volna magát a rendőrségen, de egy járőr már kora reggel bekopogott az ajtaján. Majd átnyújtott a mozgássérült férfinak két büntetést, mert egyfelől gyorsan haladt a gyalogosoknak kijelölt úron, másfelől pedig nem volt hajlandó megállni a rendőrautónak, amely még a villogóját és a szirénáját is bekapcsolta.

„Azt hittem először a rendőrautóra, hogy az egy fagylaltos kocsi, én pedig akkor, abban a pillanatban nem vágytam fagyira” – mondta a férfi, amikor arról kérdezték, miért menekült el a járőr elől.

The Sun

Stuff

Kapcsolódó írások

1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói.
Új Corolla ütközik a régivel. Túlélted volna?
2017. május 19.
Az autók biztonságtechnikai szempontból is forradalmi fejlődéseken mentek keresztül. De vajon egy új autóban nagyobb az esély a túlélésre?

További hírek