Egy kóborkutya lett az egyik Hyundai-kereskedés „tanácsadója” Brazíliában

Közzétéve:
2020-08-13, 20:45

Az ebet a kereskedés vezetője fogadta örökbe, és Tucsonnak nevezte el.

Világraszóló hírnevet szerzett magának egy brazil Hyundai-kereskedés vezetője, miután örökbe fogadott egy kóborkutyát, és „autós tanácsadót” csinált belőle. A szalon dolgozói örömmel fogadták új munkatársukat.

Tucson a kutya

Az A Gazeta brazil napilap információi szerint a kereskedés menedzsere pár hónappal ezelőtt talált rá a kutyára. Először vizet, ételt és menedéket biztosított számára, az eb pedig érezte a törődést, és egyre több időt töltött a szalonban. Az ott dolgozók imádták a kutyát, a menedzser pedig úgy döntött, örökbe fogadják a jószágot, akit a Hyundai népszerű crossover modellje után Tucsonnak neveztek el. Az állat nagyjából egy éves, és már minden kötelező oltást megkapott az állatorvostól.

Tucson számos kiegészítőt kapott, mióta a Prime Hyundai családjának tagja lett. Van saját csokornyakkendője, nyakba akasztható dolgozói igazolványa, az egyik képen pedig egy headsetet is a kutya fejére tettek. Napjait a kereskedésben tölti, ahol a dolgozók nemrégiben szereltek össze egy kutyaházat számára.

Tucson a kutya

Emerson Mariano menedzser elmondta, örömmel fogadta be az állatot, a világjárvány miatt kialakult helyzetben ugyanis számos kiskedvenc vált otthontalanná. Tucson is rendkívül boldog lehet, hogy szerető gazdákra talált, és egyben felelősségteljes állást is kapott.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.
2021-es Hyundai i20 N kémfotó elölről
2020. március 27.
A Hyundai 2021-es modelljét versenypályás teszten kapták lencsevégre.

További hírek