Egy ligában játszik román társaival az M6-oson elfogott magyar horrorkaraván

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-10-14, 12:35

A Fácánkerti pihenőben lettek figyelmesek a megdöbbentő szállítási módra a rendőrök.

Megdöbbentő szállítási módra lettek figyelmesek a rendőrök a Fácánkerti pihenőben egy járműszerelvény ellenőrzésekor. Erre még a sokat látott egyenruhások is csak azt tudták mondani, hogy tyűha.

Magyar horrorkaraván

A rendőrség honlapján megjelent cikk szerint a Bátaszéki Autópálya Alosztály munkatársai 2020. október 13-án 18 óra 30 perckor az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 134-es kilométerszelvény közelében – a Fácánkerti pihenőben – intézkedtek egy magyar rendszámú járműszerelvény vezetőjével szemben.

Ellenőrzés közben az egyenruhások megállapították, hogy a tréleres vontató pótkocsiján egy másik – hátfal nélküli – teherautót rögzítettek, melynek rakterébe egy motor nélküli, törött kistehergépkocsi lett bepréselve, mégpedig teljesen szabálytalanul. A sérült járművet ugyanis mindössze két ékkel rögzítették a hátfal nélküli teherautó rakterébe.

Továbbá az is kiderült, hogy a járműszerelvénynek, mind a vontatóját, mind a pótkocsiját kivonta a forgalomból a hatóság 2020 tavaszán. A jármű műszaki érvényessége is lejárt, szóval volt itt baj bőven. A teherautót egy 49 éves lakiteleki férfi vezette, vele szemben szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök.

Magyar horrorkaraván

Szeptember közepén az M5-ös autópályán közlekedők találkozhattak hajmeresztő szerelvényekkel, a rendőrök 50 ezer forintos helyszíni bírságot szabtak ki a kamionsofőrökkel szemben.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek