Egyedi kiadásokkal bővül az F-Pace kínálata 2019-ben

Közzétéve:
2019-03-20, 15:54

A Jaguar felfrissítette nagyobbik SUV-ját

Nem szeretne lemaradni a brit gyártó a hobbiterepjárók versenyében, így igyekszik időről-időre új színt vinni az SUV kínálatába. A 2019-es évre az F-Pace is friss modellváltozatokkal érkezik, hiszen mostantól többek közt a kívül és belül is egyedi kiegészítőkkel ellátott 300 Sport is elérhető. Emellett a „kockás szászló” kiadásban is választható a 2019-es F-Pace, mely szintén izgalmas részleteket tartogat.

2019-es Jaguar F-Pace 300 Sport elölről

2019-es Jaguar F-Pace 300 Sport küszöb

A 300 Sport a 22 colos könnyűfém felniken kívül a sárga kiegészítőkről ismerhető fel leginkább, na meg az előre és hátra is felhelyezett emblémákról. Kívül az egyedi féknyergek és a küszöbön látható logó különbözteti meg a többi F-Pace modelltől, a beltérben pedig sárga színű varrással készültek a bőrülések. A 300 Sport logók a kormányra és az első fejtámlákra is felkerültek, ezzel jelezve, nem akármilyen kivitelről van szó. A szériafelszereltség részét képezi ennél a modellnél többek közt a 12,3 colos központi kijelző, a panoráma üvegtető, az elektromosan állítható és fűthető első ülések és a Meridian hangrendszer is.

Ez az SUV egy 2,0 literes turbós benzinessel kérhető, mellyel a 0-100-as sprinthez mindössze 6,1 másodpercre van szüksége az F-Pace modellnek, a végsebessége pedig 233 km/óra. A másik motor egy 3,0 literes, V6-os gázolajos, mellyel 240 km/óráig hajszolható a monstrum.

2019-es Jaguar F-Pace 300 Sport beltere

„Az F-Pace kínálatában mindenki megtalálhatja a neki kedvezőt. A legújabb, egyedi kiadású modelljeinknél főleg a megjelenésre és a sportos élményre helyeztük a hangsúlyt annak érdekében, hogy valami egyedit alkossunk velük” – mondta Ian Callum, a gyártó tervezési vezetője.

Az XE szedán után tehát az F-Pace is megkapta a 300 Sport különkiadását, ám az érdekességek sora itt még nem ért véget. A „kockás zászló” kivitel ugyanis a már létező R-Sport modellre épül, és igencsak morcos a megjelenése. A sportosabb lökhárítóban fekete beömlők kaptak helyet, felette szintén fekete hűtőrács látható. A 20 colos kerekeken guruló jármű belterében az alumínium és a bőr az úr, a küszöbökön pedig szintén egyedi logók láthatók. Ebbe a kivitelbe is bekerültek az elektromos ülések és a Meridian hangrendszer, ráadásul az Android Auto és az Apple CarPlay is működik benne.

2019-es Jaguar F-Pace Chequered Flag beltere

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

További hírek