Eladó Sylvester Stallone luxuslimuzinja, ennyi az ára

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-08-13, 08:33

Figyelemre méltó darab Rocky 2019-es Cadillac Escalade modellje.

Sylvester Stallone úgy döntött, hogy túlad az egyik luxusjárgányán, a 2019-es Cadillac Escalade limuzin 350 000 dollárért (aktuális árfolyamon átszámítva 103 millió forintért) lett meghirdetve.

Sylvester Stallone

A Cadillac modellt a kaliforniai Becker Auto Design alakította át a hollywoodi sztár igényeinek megfelelően. A kocsi 20 hüvelykkel, azaz 51 centiméterrel lett meghosszabbítva, és nagyobb hátsó ajtókat kapott, aminek eredményeként a fényűző utastér esetében még könnyebbé vált a be- és kiszállás. A Cadillac a változtatások ellenére is megőrizte eredeti kinézetét (még a kerekek is standardok), bár aki rápillant a kocsira, az valószínűleg egyből kiszúrja, hogy nem egy hétköznapi Escalade-en legelteti a szemét.

Cadillac Escalade

Az utastér rendkívül fényűző, van benne mini házimozi-rendszer és mobil iroda is, előbbi mellé egy 43 colos és egy 12 colos tv-képernyő dukál, a kisebb monitort a menetiránynak háttal ülők bámulhatják. A technológiai extrák közé tartozik a (leírás szerinti) katonai szabványú internetelérés is, ha ez igaz, akkor ebben a kocsiban még senki nem kiáltotta a légtérbe azt a mondatot, hogy „Nincs internet!”.

2019-es Cadillac Escalade limuzin utastere

2019-es Cadillac Escalade limuzin utastere

Szóval ha éppen van fölösleges 350 000 dollárod, akkor lecsaphatsz Stallonne különleges autójára, amit aztán mondjuk át is kéne hozatnod Európába, utána pedig jöhetne a papírmunka. Na de akinek ennyi pénze van, az simán megoldja ezeket az apróságokat is.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 Donald Trump elnöki Cadillac limuzinja.
2018. szeptember 26.
A páncélozott járműnek 2017 januárjában kellett volna elkészülnie, ám csúszott a projekt
A német luxus etalonja – Mercedes-Benz S-osztály (W140)
2018. február 09.
A W140-es „bálna” Mercedes hét évig képviselte a márka csúcsát a 90-es években. Grandiózus megjelenésével és műszaki túltervezettségével új mércét állított fel a luxusautók piacán.

További hírek