péntek - 2022. augusztus 12.
25.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 480 Ft
100 720 Ft
D 480 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Eldőlt: 2022-ben újra megrendezik a New York-i Autószalont

A rendezvény az elmúlt két évben elmaradt.

2022. április 15. és 24. között rendezik meg a New York-i Autószalont a Manhattanben található Jacob K. Javits Konferencia Központban. A rendezvényt a koronavírus-járványra hivatkozva az elmúlt két évben elhalasztották.

A sokak által várt eseményen az autógyártók a 2022-ben és 2023-ban megjelenő új modelleket mutatják majd be. Az autószalonon természetesen központi szerepet kapnak majd az elektromos meghajtású járművek. A látogatók egy villanyautók számára kiépített tesztpályával, valamint egy első ízben kialakított, Mikromobilitás Expóval is találkozhatnak, ahol megismerkedhetnek a személyszállításban alkalmazható, alternatív meghajtású járművekkel.

New York 1900 óta rendez rangos nemzetközi autós seregszemlét, ez a rendezvény a város legnagyobb létszámban látogatott vásárlói eseménye, mely többszáz dollár bevételt hoz a „Nagy Alma” és az állam számára.

„Az elmúlt két évben annyi minden megváltozott, új és érdekes termékek születtek, technológiai fejlesztések jöttek létre. Nagyon várjuk, hogy ismét felvonultathassuk az autóipar legjobbjait a térség potenciális autóvásárlói számára” – fogalmazott Mark Schienberg, a New York-i Autószalon elnöke.

A New York-i Autószalont legutóbb 2019-ben tudták megrendezni a szervezők. Ezen az eseményen mutatkozott be a Mercedes-AMG CLA 35 és A35 szedán. A Nissan tavaly tervezte leleplezni Z modelljét, ám az sajnos ez nem valósulhatott meg. A 2021-re tervezett seregszemlét két héttel a kezdés előtt fújták le, reméljük, hogy idén minden a tervek szerint alakul majd.

CarBuzz

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!