Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
vasárnap - 2023. december 03.
-1.5 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Elfogyott otthon a pia, úgyhogy betört egy benzinkútra

2022. november 23. | 13:22

Az enesei férfi sajátos módszerekkel próbált meg bejutni egy benzinkútra, miután nála elfogyott az alkohol.

November 22-én este 10 körül egy bejelentés után a kiérkező rendőrök egy Enesei Polgárőr Egyesület kollegái által lefogott férfit és egy betört ablakú benzinkutat találtak. A férfi ugyanis korábban otthonában italozott, viszont amikor kifogyott, akkor úgy döntött, hogy szerez még. Ehhez a legjobb célpontnak egy enesei benzinkút bizonyult.

Forrás: Police.hu

Az ablakon egy poroltóval jutott át, de miközben mászott be, megsérült. Ennek ellenére nem adta fel, bejutott és két palack bor, illetve egy üveg whisky eltulajdonítása után megpróbált elmenekülni. Addigra viszont a település polgárőrei a helyszínen voltak és lefogták a férfit, amíg kiérkezett a rendőrség.

A hatóságok őrizetbe vették és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi minden tettét beismerte és azt mondta a rendőröknek, hogy megbánta tettét.

Police.hu
Újabb tendert írt ki járművei szervizelésére a BRFK, még mindig senki nem akarja elvállalni Odaszúrt a Magyar Közút a havazás kapcsán őket szidó kommentelőknek - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!