Eltűnik a palettáról a Citroën egyik kocsija

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-06-25, 09:55

A francia cég termékfejlesztési igazgatója már az új modellről is beszélt.

Hamarosan véget ér a Citroën C4 Cactus sorozatgyártása, helyette valami egészen új érkezik a nem túl távoli jövőben.

A C4 Cactus első generációja igazi egyéniség volt (például elsőként hozta az AirBumps betéteket), pont ez tette furcsává és vonzóvá az emberek számára. A második generációs Cactus már nem volt annyira egyedi, mint az elődje, cserébe nagyon kényelmes volt az utasok számára, és a vezetési élmény is megújult a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek köszönhetően.

Citroën C4 Cactus áll a parkolóban

A Citroën termékfejlesztési igazgatója, Xavier Peugeot megígérte, hogy a C4 következő generációs autója sem lesz hétköznapi (a fejlesztési folyamat minden bizonnyal már javában zajlik), a hagyományos modellciklusok alapján pedig 1-2 éven belül a végeredmény kézzelfoghatóvá válik.   

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Itt a megújult Citroën C4 Cactus
2018. április 19.
Bemutatkozott Magyarországon a franciák megreformált kompakt modellje, a C4 Cactus. Ahogy azt tőlük megszokhattuk a formabontó karakterrel és a rendkívüli kényelemmel továbbra is kitűnnek konkurenseik közül.
2019. január 04.
Amennyiben a helyén kezeli az ember ezt a modellt, és elnézi neki a kisebb gyermekbetegségeit, úgy egy kellemes társ lesz a szürke mindennapokban

További hírek