Elütött egy tevét egy Opeles Miskolcon

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-10-22, 21:00

Hétfőn este történt a nem éppen hétköznapi baleset.

Sokmindenre számít az ember, ha Magyarországon az utakat rója. Olykor elszabadult lovak baktatnak az M7-esen, máskor a körforgalomban mennek kivilágítatlan paripákkal.

Ennél is meglepőbb eset történt egy Opelessel, aki hétfő este 11 óra tájékán Miskolcon szelte a kilométereket. A személygépjárművet vezető hölgy ugyanis elütött egy tevét - írja a Boon.hu.

úttesten sétáló Teve
Magyarországon nem éppen megszokott látvány egy teve az úttesten, ez a kép sem Magyarországon készült - fotó: Pixabay

Nem arról van szó, hogy a tevék a klímaváltozás miatt a sivatagi tájakról Magyarországra költöznének, csupán néhány cirkuszi állat szabadult el. A Borsod-Abaúj Zemplén megyei hírportál beszámolója szerint hat teve, hat zebra és három póniló indult világot látni, egyikük azonban pórul járt.

Szerencsére sem az emlős, sem az Opeles nő nem szenvedett súlyos sérülést. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretein belül vizsgálódik az állattartóval szemben.

További érdekes hírek az Alapjárat videós hírműsorában!

Forrás:

További autós hírek

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Egy orosz színész nem bírta elviselni, hogy megelőzték, azonnal visszaelőzött. Vesztére. – írja az origo.hu Az egész jelenetet rögzítette az…

Legkevesebb 13 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán – jelentette hivatalos közlésre hivatkozva a szlovák média. A…

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampány keretében, kétnyelvű közlekedésbiztonsági plakátokat helyezett ki az elmúlt…

Kapcsolódó írások

óvódába csapódó teherautó
2019. október 22.
Fékezés nélkül szakította át a gépjármű a kerítést.
Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.
Ne engedd el a kormányt vezetés közben! Igen, egy Teslában se!
2018. február 12.
Újabb balesete volt egy Tesla Model S-nek, ami miatt az amerikai cég ismét figyelmeztette autói tulajdonosait, hogy ne engedjék el menet közben a kormányt.
2018. december 22.
Könnyebb és gyorsabb lesz a baleseti szituációk rögzítése