Ennyibe kerül majd a zöld rendszámos Suzuki Across

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-11-06, 11:33

Nem egy közönséges szabadidő-terepjáró, hiszen tele van különlegességgel és a legmodernebb technológiákkal, amelyet a márka kínálni tud.

Hazánkban is elérhető a Suzuki szabadidő-terepjárója, amely ráadásul nem kevés extrával lett felruházva. A 2,5 literes benzines, 184 lóerős szívómotor egy 182 és egy 54 lovas elektromotorral alkot plug-in hibrid rendszert. A rendszer 6 másodperc alatt tudja felgyorsítani 0-ról 100 km/órás sebességre.

2020-as Suzuki Across SUV modell egy töltőre csatlakoztatva szemből

A négykerék-meghajtást egy kivételesen komplex vezetéstámogató rendszerrel toldották meg, amely nem csak biztonságot nyújt, hanem kifinomult vezetési élményt is. Van benne ütközés-megelőző, sávkövető, holttérfigyelő és hátsó keresztirányú forgalom figyelő rendszer is. Emellett található benne adaptív tempomat és automatikus-féktartó rendszer.

Ezen kívül a vezetési módok közül is többféle választási lehetőség van. Ezek között ott van a Sport, az Eco, a Normál és a Trail üzemmód is.

2020-as Suzuki Across SUV modell belső tere és középkonzolja

Ami a belső terét illeti, szintén nagyon modern, és kivételesen előtérbe van helyezve a kényelem. A középkonzolon egy 9 colos érintőképernyős egység található, amely Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással is rendelkezik. A Toyota RAV4 plug-in hibrid Suzukis átiratának csomagtere közel 490 literes, amellyel kényelmesen indulhatnak nyaralásra a családok. Az autó egyébként többféle színben is rendelhető, egészen pontosan: jégfehér, acélszürke, achátszürke, ébenfekete, mélyvörös és bársonykék fényezéssel.  A Suzuki modell ára hazánkban 18,5 millió forintról indul.

Amennyiben érdekelnek a Suzuki hibrid modelljei, nézd meg alábbi tesztünket! Ha nem indul a videó, megnézheted az Alapjárat YouTube csatornáján is.

HVG

Kapcsolódó írások

Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
2020-as Suzuki Across elölről
2020. július 02.
Az Across modellhez a Toyota technikáját használták fel.

További hírek