Újabb bizonyíték került elő arra nézve, hogy Oroszországban tényleg bármi megtörténhet. Az ember azt hinné, hogy a ruszkik már semmivel nem tudják meglepni, de aztán mindig előkerül egy ismeretlen figura, aki bizony képes valami egészen újat mutatni a világnak.

Szakadt Škoda közlekedik az oroszországi M4-es autópályán

Az alább megtekinthető videót az M4-es autópályán rögzítették, Rostov-on-Don városától nem messze. A klip nem hosszú, mindössze 11 másodpercig legeltethetjük a szemünket a szakadt Škodán, ami a tippem szerint egy pótkocsi alvázzal lépett szimbiózisba (nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek, vontatórúdnak semmiféleképpen nem nevezném ezt a szerkezetet).

Látható, hogy a Škoda nincs jó állapotban, az autó bal hátsó része csúnyán megsérült, lehetséges, hogy egy baleset következtében. Az első lökhárító is megrongálódott, de ennyiből nehéz pontosan megállapítani, hogy részben vagy egészben hiányzik a kocsi egyik fontos tartozéka. Elképzelhető, hogy el akarták vontatni valahova a járművet, ám aztán a sofőr olajra lépett, nem törődve azzal, hogy mekkora keltűnést kelt az utakon? Vajon rendőrségi ügybe keveredett az autós? Áh, ez valószínűleg soha nem fog kiderülni, én is csak a sötétben tapogatózok, minden bizonnyal nem fogok választ kapni a kérdéseimre.

Ez a videó egy újabb ékes példája annak, hogy az oroszok vakmerőségben a világelithez tartoznak, de azért ezt a mutatványt senki ne próbálja leutánozni idehaza. Remélhetőleg az egyszer szebb napokat megélt Škodát valamikor majd kikupálják, szörnyű látni, mi lett vele.