A legtöbben javában nyaralnak augusztusban, azonban, akik hozzám hasonlóan már ellőtték az összes szabadságukat, azoknak marad a hétvége a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. Ha az aktív időtöltés híve vagy és szereted az autós rendezvényeket, akkor mutatok neked pár opciót augusztus második hétvégéjére.

Az Alapjárat szerkesztőségi tagjai hétvégén sem pihennek. Ádám és Márk a NAAF-ra én pedig a HunGarian Bajára látogatok, ahova Ádám is utánam jön majd. Hiába, ő nálunk az off-roados arc.

XVI. HunGarian Baja

Tavaly volt az első alkalom, hogy Garamvölgyi Zoltán csapatával együttműködve a HunGarian Baja egyik fő média-támogatójaként jelent meg az Alapjárat. Idén új helyszínen és hatalmas mezőnnyel tér vissza a Tereprali Világkupa magyar futama. Pénteken délután Várpalotán a Thury-várnál lesz a hivatalos megnyitó.

A XVI. HunGarian Baja weboldalán további információkat találsz.

A HunGarian Baja plakátja

18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

A komáromi Monostori Erődben minden lesz, ami Amerika. Évek óta szeretnék eljutni, de mindig van, ami keresztülhúzza a számításokat. A V8 benzinfalókon kívül extrém endurósok és freestyle motocrossosok is elkápráztatnak majd. Ezeken kívül rengeteg érdekes program közül választhatsz.

A NAAF Facebook eseményénél további információkat találsz.

A Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál plakátja

Karcagtuning autós motoros találkozó

Idén Kisújszálláson a Kumánia Gyógyfürdő területén rendezik meg jótékonysági jelleggel. A három napos rendezvényen a tuning találkozókon megszokott programok várhatóak. Ilyen például a felni kitartó verseny, az autós limbó és szépségverseny valamint az Autóhifi és kipufogó hangnyomás verseny.

A Karcagtuning Autós Motoros Találkozó Facebook eseményénél több infót is megtalálsz.

A Karcagtuning autós motoros találkozó képe

Az autós világ további híreiért nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát: