szombat - 2023. március 25.
10.5 °C
közepes eső
alapjarat.hu logo
95 607 Ft
100 652 Ft
D 605 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Eszméletlenre itta magát és a mentőautóban tért magához a fesztiválozó, több százezres kárt okozott

2022. szeptember 23. | 08:27

Komoly anyagi kár keletkezett, miután a megébredt férfi akcióba lendült, most megtörtént a vádemelés is.

Egy negyvenes úriember 2022 júniusában megrendezett zenei fesztiválon járt Zamárdiban, ahol túl sok alkoholt fogyasztott. Az ennek hatására álomba szenderült delikvenshez végül mentőt hívtak, akik a helyszíni ellátást követően a siófoki kórházba akarták szállítani a férfit, azonban az ártatlanul pihenő részeg szállítás közben „feltámadt hamvaiból”. 

Valószínűleg nem érintette jól a környezetváltozás és nyilván a józanság gondolata is elkerülte, ezért mint a fogságba ejtett vad, pusztításba kezdett. Kiszabadulni ugyan nem sikerült, de komoly anyagi kárt okozni a szolgálati autó belsejében viszont igen. Az akciója során a belső burkolat több helyen is behorpadt, elrepedt és el is tört, ráadásul az ellátási eszközök és felszerelések és megsérültek, összesen 887 ezer forintos kár keletkezett. A férfit a helyszínre érkező rendőrök tudták megfékezni.

A vélhetően kikapcsolódásnak indult fesztiválozás így végül költséges éjszakát jelentett, mert az ügyészség Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában indítványt tett arra, hogy a bíróság kötelezze a férfit az általa keletkezett kár megtérítésére, felfüggesztett börtönbüntetés kiszabása mellett.
 

MTI

Az autó padlójába rejtve csempészett embereket fogtak Röszkénél - VIDEÓ Megszavazták, mikortól fizetős a parkolás az ott lakóknak Józsefvárosban

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!