szombat - 2023. szeptember 30.
10.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 647 Ft
100 699 Ft
D 678 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Fél nap alatt 55 szabálysértőt fogtak Veszprém megyében

2022. november 18. | 08:56

A pápai és az ajkai rendőrség dolgozott össze az akcióban.

A Pápai és az Ajkai Rendőrség november 16-án tartott közös rendőrségi akciót, amelynek keretében a körzetben autózókat ellenőrizték. Az együttműködés lényege a a szabálysértők kiszűrésé és így a balesetmegelőzés, valamint a közlekedésbiztonság javítása volt.

Az akció eredményeképpen 55 esetben jártak el a hatóságok, melyből 37 járművezető volt, akik a STOP táblát hagyta figyelmen kívül, négyen nem kötötték be a biztonsági övüket, hárman pedig mobilozás miatt kaptak bírságot.

Négy sofőr lejárt forgalmi engedéllyel közlekedett, ketten pedig jogosítvány nélkül, de a rendőrök intézkedtek kanyarodási szabályok figyelmen kívül hagyása, az okmányok hiánya és világítás nélküli közlekedés miatt is.

A fenti esetek közül 34 esetben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök, 13 ember kapott figyelmeztetést, viszont 4 sofőr ellen közigazgatási, szintén 4 ellen pedig szabálysértési eljárás indult.

Police.hu
Büntetőfékezéssel indult, majd meglőtték egymás kislányát az ideges sofőrök Csomó benzinkútra nem szállít üzemanyagot a Mol jövő héten

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!