Felfújható medence miatt tette kockára kislányai életét egy floridai sofőr

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-12, 09:05

Az elmebaj nem ismer határokat.

Kedd délután a rendőrség letartóztatott egy floridai nőt, mert az beleültette két kislányát egy mozgó autó tetejére feltett felfújható úszómedencébe. A nő azért csinálta ezt, hogy a medence ne essen le az autójáról menet közben. Valaki aztán felhívta a rendőrséget, miután kiszúrta a medencével megpakolt Audi Q5-öst.

Audi Q5-ös, a tetején egy felfújható úszómedencével
Ebben a medencében ült a két kislány

Később kiderült, hogy a sofőr beugrott a városba egy ismerőséhez, hogy felfújja a medencét, de ugyebár azt valahogy haza is kellett vinnie. Ekkor pattant ki a fejéből az ötlet, hogy a lányait beülteti a medencébe, hogy az biztosan ne essen le utazás közben. A rendőrség kiskorú veszélyeztetésével és gondatlansággal is vádolja a floridai nőt.

A medencék szálítása magyar autósnak is okozott már fejtörést, május végén egy nagyméretű kerti medencét sikerült az élére állítva vinni igen nagy tempóval az M1-esen.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban
VW Up! méretű elektromos autóval villant az Audi
2017. június 02.
Az németek 2021-re tervezik az önvezető, e-Tron rendszerrel ellátott kisautójuk piacra dobását. Vajon ez lesz a valaha készült legkisebb Audi?
V8 helyett V6: itt az új Audi RS4 Avant
2017. szeptember 12.
Egy valamit hiányolhatunk az új Audi RS4 Avantból, a V8-at. Csökkent a köbcenti, megfogyatkoztak a hengerek, viszont még így is 170 Nm-el erősebb elődjénél