Felkavaró videó az M7-es autópályán ámokfutó autósról

Ujj Péter újságíró
Közzétéve:
2019-06-06, 10:56

Előkerült egy sokkoló videófelvétel az M7-esre forgalommal szemben felhajtó autósról, a baleset nem sokon múlott

Ismét megtörtént, aminek nem lenne szabad megtörténnie, néhány napja, 2019- június 4-én a délelőtti órákban egy autós a forgalommal szemben hajtott fel az M7-es autópályára. Az eset Székesfehérvár magasságában történt a Balaton irányába. A rendőrséghez azonnal záporozó bejelentések ellenére az elkövetőt nem sikerült kézre keríteni, csodával határos módon baj nem lett a dologból.

Most előkerült egy idegtépő videófelvétel, melyen látszik, ahogyan a szabályosan közlekedő autósok próbálnak kitérni a szabálytalankodó útjából. A tragédia elkerülését a lélekjelenlétüknek köszönhetik az autósok, látszik, hogy a videót rögzítő autós az utolsó pillanatban rántja el a kormányt és tér ki a forgalommal szemben, nagy sebességgel érkező autós elől:

Fogalmam sincs, mi játszódhat le ilyenkor annak a vezetőnek a fejében, aki képes ekkora szabálytalanságra. Az is elképzelhető, hogy nem volt tudatában a kihágásnak, a felhajtón (pontosabban az autópálya lehajtón, amin felment a pályára) nemes egyszerűséggel nem vette észre a behajtani tilos táblákat és mindvégig abban a hitben volt, hogy az ő sávjában jönnek szemben a szabálytalankodók.

De az is lehet, hogy a felhajtás pillanatában rájött a súlyos tévedésre, de úgy döntött, hogy a saját és mások életét kockáztatva, nagy tempóval elhajt a következő kijáratig lesz, ami lesz alapon. Akárhogy is történt, szerencse, hogy nem történt baleset. A videó alapján elképzelhető, hogy a rendőrségnek sikerül elkapnia a szabálytalankodó, feltehetően egy Hyundai i10 volánjánál ülő ámokfutót.

Forrás:

Kapcsolódó írások

Az M7 autópálya egyik szakasza
2019. május 17.
Az autópálya munkálatai csak szeptemberben folytatódnak
 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Rendőrautós üldözés a Gyömrői úton
2019. augusztus 15.
Fegyvert szegeztek a rendőrök a fiatal sofőrre.
Kellemes húsvéti ünnepeket!
2017. április 14.
Az Alapjárat csapata kellemes húsvéti ünnepeket kíván az alábbi videóval: