Féltette a kocsiját, ezért beparkolt vele a saját konyhájába

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-10, 08:16

Beparázott a Dorian hurrikántól.

Egy Floridában élő férfi nem merte az utcán hagyni a Smartját, mert attól tartott, hogy azt majd felkapja a Dorian hurrikán. Ezért fogta magát, és bekormányozta a kocsit a saját konyhájába.

A Dorian hurrikán komoly pusztítást végzett a Bahamákon, legalább 43 emberrel végzett már, de ez a szám sajnálatos módon biztosan nőni fog, rengeteg ember vár még a kimentésre a romok alatt. A félelmetes forgószél később Floridát is elérte, de akkor már „csak” kettes erősségű volt.

Ez persze nem nyugtatta meg Patrick Eldridge-ot, aki rettegett attól, hogy a Dorian hurrikán felkapja a Smartját, ha azt az utcán hagyja. A saját garázsába nem tudott beállni, mert azt csomó kacattal egyetemben elfoglalta egy másik autó, amit a felesége használ. Patrick arra jutott, hogy a konyhában lesz elég hely a Smartnak, és igaza lett!

Smart parkol egy konyhában

„Azt mondtam neki, hogy nem fog beférni oda. Erre azt válaszolta, hogy meg tudja csinálni. Kinyitotta az ajtókat, és beparkolt a konyhába. Csak pislogtam, minden gond nélkül beállt arra a kis helyre” – mesélte Patrick felesége, Jessica az Associated Pressnek.

Ha kíváncsi vagy az autós világ legérdekesebb híreire, nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

 

Kapcsolódó írások

BME önvezető Smartja hátulról
2019. március 13.
A tököli reptéren vettünk részt egy kutatási projekt sajtónapján
2020 Smart ForTwo
2019. szeptember 02.
Ez lesz az utolsó alkalom, hogy a Daimler önállóan készít Smart modelleket.

További hírek