Figyelmetlen sofőr miatt tört össze egy csodaszép Ferrari

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-04, 08:15

A Chevyt vezető nő nem nézett bele a visszapillantójába.

Óriási autóbalesetet okozott Dél-Koreában egy női sofőr, figyelmetlensége miatt a saját kocsiján kívül még másik kettőben is károk keletkeztek. Az összetört verdák között volt egy Ferrari 488 Spider is.

A balesetről videó is készült, a fedélzeti kamera a figyelmetlen autóvezető szemszögéből mutatja be az eseményeket. Mint kiderült, a nő két alagút között akart jobbról előzni, ami amúgy nem lett volna szabályos, mert az út közepén ott virított a záróvonal.

Összetört Ferrari oldalról
Bosszankodhat a tulaj, önhibáján  kívül tört össze a Ferrarija

A Chevrolet Cruze-t irányító hölgy azonban rászánta magát az előzésre, de nem nézett bele a jobb oldali visszapillantó tükrébe, nem látta, hogy a másik sávban nagy tempóval érkezik egy Ferrari. A Chevy megpöckölte a drága sportkocsi hátulját, ami azonnal keresztbe fordult. A Ferrari sofőrje azonnal ellenkormányzott, így nem pördült meg a tengelye körül, de így is eltalálta a Chevy előtt haladó Hyundai Elantrát.

A videó végén még az is látható, hogy a Ferrari fenekét teljesen lebontja a Cruze, óriási anyagi kár keletkezett a 488 Spiderben, aminek szerény 77 millió forint a kiinduló ára.

Forrás:

További autós hírek

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Egy orosz színész nem bírta elviselni, hogy megelőzték, azonnal visszaelőzött. Vesztére. – írja az origo.hu Az egész jelenetet rögzítette az…

Legkevesebb 13 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán – jelentette hivatalos közlésre hivatkozva a szlovák média. A…

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampány keretében, kétnyelvű közlekedésbiztonsági plakátokat helyezett ki az elmúlt…

Kapcsolódó írások

Volkswagen dízelmotor
2019. augusztus 25.
A Volkswagen konszernnek van félnivalója rendesen: tömegesen indultak és indulnak perek ellene a fogyasztási- és károsanyag-kibocsájtási eredmények meghamisítása miatt.
Ne engedd el a kormányt vezetés közben! Igen, egy Teslában se!
2018. február 12.
Újabb balesete volt egy Tesla Model S-nek, ami miatt az amerikai cég ismét figyelmeztette autói tulajdonosait, hogy ne engedjék el menet közben a kormányt.
forralt bor
2019. január 26.
Érdekes tények, amit eddig nem tudtál e kedvelt téli italról
Jobbról előző Lada Granta hátulról
2019. szeptember 30.
Leckéztetni akart, a kórházban kötött ki.