Figyelmetlen sofőr miatt tört össze egy csodaszép Ferrari

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-04, 08:15

A Chevyt vezető nő nem nézett bele a visszapillantójába.

Óriási autóbalesetet okozott Dél-Koreában egy női sofőr, figyelmetlensége miatt a saját kocsiján kívül még másik kettőben is károk keletkeztek. Az összetört verdák között volt egy Ferrari 488 Spider is.

A balesetről videó is készült, a fedélzeti kamera a figyelmetlen autóvezető szemszögéből mutatja be az eseményeket. Mint kiderült, a nő két alagút között akart jobbról előzni, ami amúgy nem lett volna szabályos, mert az út közepén ott virított a záróvonal.

Összetört Ferrari oldalról
Bosszankodhat a tulaj, önhibáján  kívül tört össze a Ferrarija

A Chevrolet Cruze-t irányító hölgy azonban rászánta magát az előzésre, de nem nézett bele a jobb oldali visszapillantó tükrébe, nem látta, hogy a másik sávban nagy tempóval érkezik egy Ferrari. A Chevy megpöckölte a drága sportkocsi hátulját, ami azonnal keresztbe fordult. A Ferrari sofőrje azonnal ellenkormányzott, így nem pördült meg a tengelye körül, de így is eltalálta a Chevy előtt haladó Hyundai Elantrát.

A videó végén még az is látható, hogy a Ferrari fenekét teljesen lebontja a Cruze, óriási anyagi kár keletkezett a 488 Spiderben, aminek szerény 77 millió forint a kiinduló ára.

Kapcsolódó írások

Felelőtlen sofőr
2020. január 07.
Vezetés közben élőzni nem jó dolog, értem?
Volkswagen dízelmotor
2019. augusztus 25.
A Volkswagen konszernnek van félnivalója rendesen: tömegesen indultak és indulnak perek ellene a fogyasztási- és károsanyag-kibocsájtási eredmények meghamisítása miatt.

További hírek