Gejzírként robbant ki a szárazsamponos flakon egy autóból

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-25, 11:08

A palack miatt betört a napfénytető.

Lesokkolt emberek álltak körbe egy csúnyán megrongálódott Honda Civicet Kaliforniában, senki nem tudta, mi történt a családi autóval. Aztán kiderült, hogy az autóban hagyott szárazsamponos flakon hevült túl, amely gejzírként tört elő a könyöklő tároló rekeszéből.

Szárazsamponos flakon robbant fel egy autó középkonzoljában

A flakon olyan erővel tört a magasba, hogy ripityára zúzta az útjába kerülő napfénytetőt, aztán 15 méterrel a kocsi mellett földet ért, a flakon maradványait ott találta meg Christine Bader Debrecht. A hölgyről kiderült, hogy jól ismeri az autót, annak tulaja ugyanis a 19 éves lánya. A tini a baleset pillanatában nem ült a verdában, de nyilván nem örült neki, hogy lyukas lett a kocsija.

„A kocsi úgy nézett ki belülről, mintha átsöpört volna rajta egy tornádó – nyilatkozta Debrecht, aki a Facebookra csomó fotót feltöltött a megrongálódott Hondáról, így akarta felhívni a többi autós figyelmét a flakonok jelentette veszélyre.

Ha most rögtön meg akarod tudni, mi történt az autós világban mostanság, akkor nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Új Volkswagen Golf a régi 1-es Golf orrával
2020. február 28.
Következzen néhány mai autó, amely megkapta a 80-as évekbeli legendás elődjének az orrészét. Zseniális!
A kilenc éves Honda Civic mérföld mutatója
2020. március 10.
Mi a megbízható, ha nem ez?

További hírek