Gokart pályával bővül a Drivingcamp

Közzétéve:
2019-05-10, 05:11

Az ország egyik legmodernebb vezetéstechnikai központjában hamarosan már gokartozni is tudsz

A Drivingcamp vezetősége mindig is nagyon fontosnak tartotta az innovációt. Ennek jegyében 2019-ben hatalmas fejlesztésekbe vágtak bele a vezetéstechnikai centrum területén. Ezekből év elején már átadásra került a Drivingcamp high-tech showroomja. Az új bemutatóterem ünnepélyes megnyitóján az Alapjárat is jelen volt.

A létesítményt mindössze két hónap alatt készült el egy korábbi parkoló helyét átvéve, erre az ügyfelek és partnerek egyre szélesedő, növekvő igényei miatt volt szükség.

Dr. Reinhard Platzer, a Drivingcamp vezérigazgatója szem előtt tartja a közönség igényeit, ezért is nyitott az új lehetőségekre. Ez a tréningeknél is megmutatkozik, ugyanis teljesen átszervezik azokat. 2019 legnagyobb beruházása azonban egy vadonatúj gokart pálya megépítése, amely izgalmas karakterisztikával és teljesen új gokartokkal várja a nagyérdeműt nyártól.

CRG gokart verseny résztvevői szemből fotózva

„A Drivingcamp gokart hatalmas újítás, az ötlet egy kedves barátomtól jött, akinek a fia gokart versenyző. A modern kültéri pálya a tervek szerint igazán izgalmas lesz, rázós kanyarokkal és vadonatúj gokartokkal készülünk. Azonban nem csak a sebesség szerelmeseinek kedvezünk, a gokart különleges családi program, és azokat is várjuk majd, akik egyedi céges csapatépítőre vágynak. Budapest közelében a Drivingcamp gokart lesz az egyik legizgalmasabb programlehetőség” – mondta el Dr. Reinhard Platzer.

Bérgokart szemből fotózva egy kanyarban

„Mint autóversenyző úgy gondolom, hogy minden percet ki kell használni, amikor az ember kicsit csiszolhat a vezetési tudásán és gyorsulhat. Ennek az egyik legkézenfekvőbb és legmegfizethetőbb módja pedig a gokart. Fontos, hogy erős és megbízható gokartok legyenek alattunk, a pályán pedig elsődleges szempont a biztonság. Ugyanakkor attól lesz élvezhető egy futam, ha nem csak szűk és lassú kanyarok várnak, hanem tempós és technikás részek is váltogatják egymást. Emellett persze lényeges, hogy azok a percek, amiket pihenéssel vagy átöltözéssel töltünk, szintén kényelemben teljenek” - mondta Borsi Gergő, a Drivingcamp gokart arca.

Gergő régóta a száguldás megszállottja, a közönség pedig az Autogram című autós produkció szakértő-műsorvezetőjeként és hivatásos autóversenyzőként ismerhette meg évekkel ezelőtt. A Drivingcampet második otthonaként tartja számon, eddig is Európa egyik legkomolyabb vezetéstechnikai pályájái közé sorolta a komplexumot, de most, hogy a gokart pálya megvalósítása célegyenesben van, még lelkesebb.

Az izgalmas kanyarok átfűzése után a vendégeknek lehetősége nyílik majd a megvásárolható frissítő, illetve nassolni való elfogyasztására a nyomvonal melletti komplexum tetején, ahonnan csodás rálátás nyílik majd a pályára. Sajnos bővebb információkat még nem árultak el a projekttel kapcsolatban. Nagy gokart bolondként az elsők közt leszek, akik kipróbálják majd a pályát.

Forrás:

Drivingcamp

További autós hírek

2012 november 1-től lett kötelező az új autók esetében a gyári nappali menetfény. Sajnos ez a legtöbb típusnál CSAK ELÖL VILÁGÍT motorindítást követően...

Terjed a neten egy sztori, amit most már mi is megosztanánk, bár elég furcsa… Ám ha igaz, akkor imádjuk :)))) A történetet a...

Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy általa rögzített videóra. Sajnos előfordul, hogy a rendőri állomány bizonyos tagjai időnként nem viselkednek példamutatóan. A fedélzeti...

Teszi fel a kérdést és foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat a portfolio.hu 14-i cikke. Írják: “Az új főpolgármester programja érintheti a Budapesten közlekedők,...

A kellemetlen esetre szeptember 23-án került sor, amikor egy idős nő félre állt a járművével, hogy szemügyre vegye az út szélén árusított tojásokat, a...

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
Nyári kedvezmények a drivingcampen!
2018. július 02.
A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!
Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján
2019. január 31.
Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!