After Work tréning a Drivingcampen! – a vezetés szerelmeseinek

Közzétéve:
2019-04-24, 17:01

Ha munka után inkább egy kis lazulásra vágysz, mintsem a csúcsforgalomban történő idegölő araszolásra, irány a Drivingcamp, ahol intenzív tréningben részesülhetsz!  

2019-ben közkívánatra elindult a Drivingcamp profi csapata által tartott extra intenzív vezetéstechnikai tréning, amely nem mellesleg azóta a legnépszerűbb programjuk lett az összes közül. Ahogyan azt a kép is elég intenzíven szemlélteti, itt nyugodtan meglazíthatod nyakkendődet, kibújhatsz pompás öltönyödből és az aszfalt máris csak a tiéd!

Drivingcamp After Work Tréning

A Drivingcamp nyújtotta tréningek rendkívül széles palettán sorakoznak, ennek köszönhetően pedig mindenkinek sikerül megtalálnia a számára legideálisabb pályaprogramot. Hatféle kategóriát hoztak létre, melyek között megtalálhatók a személyautó tréningek, a Mercedes-Benz tréningek, a motoros tréningek, az off-road tréningek, speciális tréningek valamint a pálya- és terembérlet.

Már a legelső kategórián belül rengeteg, 7+2 tréning áll az érdeklődők rendelkezésére, amik közül is a legfrissebbet szeretném most neked bemutatni. Maga a program, melyet közkívánatra alkottak meg az After Work Tréning nevet kapta, de nem ám hasraütés-szerűen, hanem azért, mert a legtöbbeknek csak munkaidejük letöltése után adódik lehetőségük eljutni a tanpályára és rosszalkodni egy kicsit.

Hogy miért lesz neked való az After Work Tréning?

Amennyiben a hosszadalmas munka után vagy hétvégén a szabadidőd engedi és szeretnél egyéni, személyre szabott oktatásban részt venni, akkor ez számodra jó lehetőség. Instrukciókat kaphatsz szakavatott kollégáktól, így elsajátíthatod az alapvető technikákat és fejlesztheted a vezetési tudásodat. Szintén ideális választás ez a csomag, ha szeretnél felkészülni az extrém- és vészhelyzetekre.

A pályaprogramot a trénered 2 órán keresztül személyre szabottan alakítja, közben teljes mértékben igazodva az igényeidhez és vezetési képességeidhez. A Drivingcamp munkatársai garantálják, hogy a résztvevők egy rendkívül élménydúsan tölthetik idejüket a helyszínen!

Az After Work Tréning során optimális és csúszós felületen az alábbiakat egyaránt van lehetőséged praktizálni:

  • a vészfékezést és célfékezést,
  • a szlalomozást és különféle kikerülési manőverezést, a kormányzás helyes technikáját,
  • gyakorolhatod a sodródó jármű feletti uralom visszaszerzését,
  • hegyvidéki vezetést lejtőn és hajtűkanyarban,
  • az alul- és túlkormányzottság kezelését
  • és mindazon feladatokat, amelyek eddig gondot okoztak, vagy meglátásod szerint még gyakorlásra szorulnak.

A kiemelt fontosságú információk közé sorolnám, hogy a hatékony és biztonságos tanulás végett a tréning ideje alatt a gyakorlást saját járművükkel hajthatják végre a résztvevők, mindeközben folyamatos rádiókapcsolat áll a sofőr és az oktató között. A Drivingcamp munkatársai igény esetén bérautót is biztosítanak.

Drivingcamp csúszós tanpálya

Az After Work Tréning előfeltétele nem más, mint az érvényes „B” kategóriás jogosítvány, illetve az 1 fős csoportlétszám. Utalvány vásárlása 57 990 Ft ellenében lehetséges.

Élményekkel teli, jókedvű autózást kívánok a kedves érdeklődőknek!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
Nyári kedvezmények a drivingcampen!
2018. július 02.
A drivingcamp nyáron sem hagyja, hogy kiess a rutinból. Most hűsítő kedvezményekkel vásárolhatod meg a több órás tréningeket!

További hírek