Gumiégető autósok miatt nem lehetett haladni az autópályán

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-02, 13:20

Elképesztő tahóságot művelt néhány sofőr.

Egészen pofátlan dologra vetemedett egy Dodge Chargerekből álló autókaraván az Egyesült Államokban: a néhány kocsiból álló menet egyszerűen fogta magát, és a járművekkel blokádot emelt az igencsak zsúfolt detroiti autópálya kellős közepén. Persze ez teljesen illegális cselekedet volt.

Mint kiderült, azért kellett a rögtönzött útzár, hogy néhány sofőr nyugodtan belekezdhessen egy kis gumiégetésbe, ez hosszú perceken át így ment. Ez persze azonnal kiverte a biztosítékot a blokád mögött felgyülemlett tömegben, nem kellett sokáig arra várni, hogy valaki kihívja a rendőröket.

Nem sokkal később egy 25 éves férfit el is kaptak, akiről kiderült, hogy benne volt a gumiégető brigádban. A fiatalember duplán rosszul járt, mert mint kiderült, jogosítvány sem volt nála, amikor a rendőrök kezére került. A helyi rendőrfőnök a nyomozás kapcsán annyit még elárult a sajtónak, hogy hat másik Dodge Chargert is sikerült beazonosítani, vagyis további letartóztatásokra lehet számítani az elkövetkező pár napban.

Kapcsolódó írások

Rendőrségi Audi TT-k
2019. november 25.
A magyar rendőrség leggyorsabb autói az elmúlt 4 évtizedből.
1969 Dodge Charger Daytona, fekete, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. október 19.
1969-ben mutatkozott be a NASCAR történetének egyik legikonikusabb sportautója, a Plymouth Superbird testvéreként is ismert Dodge Charger Daytona

További hírek