Ha kevés a 720S és lemaradtál a Sennáról, akkor itt a megoldás

Közzétéve:
2018-12-12, 13:39

A Novitec most a 720S-hez nyúlt hozzá és elkészítették a valamivel erősebb N-Largo változatot.

A német tuning cég precízen és magabiztosan nyúl hozzá a világ legkülönlegesebb sportkocsi márkáihoz. A Ferrari és Maserati modelljeihez átfogó tuning és átépítő csomagok állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az igencsak szűk szegmensben garantálják a még egyedibb megjelenést, a cég mindent meg tud valósítani, amit az ügyfél kitalál, legyen szó különleges belsőről, színre fújt felniről vagy egyedi aerodinamikai frissítésről. Ezúttal a McLaren 720S-ből készítenek egy 15 darabos limitált szériát, amelynek a neve N-Largo. Az alapmodell is pokolian erős és gyors, azonban mint tudjuk mindig van feljebb... Nem régiben az Alapjárat hírt adott arról is, hogy megérkezett a 720S Spider változata, ami könnyedén hozza a 2,9 másodperces 0-100-as sprint időt. A Novitec ezúttal a Coupé változathoz állt elő egy több lépcsős tuning csomaggal.

McLaren-720S-N-Largo-Novitec oldalról fotózva egy bunker előtt

Az első csomagban az N-Tronic nevű motorvezérlő egység frissítése található, amely meghozza a várt fejlődést, ugyanis 53 lóerővel megnöveli a szériamodell teljesítményét, így összesen 773 lóerőt és 849 Nm nyomatékot csikartak ki a 4 literes V8-as biturbós erőforrásból.

A Power Stage 2-es csomag a legdurvább, mert a felpeckelt motorvezérlő mellé kapott egy rozsdamentes acélból készült kipufogórendszert is, így az autó teljesítménye már 806 lóerőre rúg és 878 Nm nyomatékot képes leadni. Ezzel a frissítéssel 2,7 másodperc alatt éri el a 100 km/h-át, a 200-hoz pedig 7,5 másodpercre van szüksége. A végsebessége pedig közelít a 350 km/h-hoz. A megnövelt aerodinamikai elemeknek itt nem csak esztétikai szerep jut, hanem valósan segít az úton tartani a McLaren 720S N-Largót, a sebesség maximuma nem lépi túl a gyári verzióét, azonban sokkal stabilabb lett a az aero pakktól.

 McLaren-720S-N-Largo-Novitec menet közben hátulról

A Power Stage 3 az átmenet a minimális és a maximális teljesítmény növelés között, ami 791 lóerőt és 863 Nm nyomatékkal gyűri az aszfaltot. Itt is megtalálható a frissített motorvezérlő, de a kipufogórendszer különbözik, a második csomagban találhatótól, de így is bitang a hangja.

Az előbb felsorolt csomagokon kívül van még pár kiegészítő, amit szemrebbenés nélkül kicserélnek a Novitec munkatársai, ha eléggé a zsebedbe nyúlsz.

Azt azonban nem közölte a német tuning cég, hogy mennyiért vesztegetik majd a McLaren 720S N-Largót, azzal indokolták a "titkolózást", hogy a vételár attól függ milyen igényei vannak az adott ügyfélnek. Te melyik pakkal kérnéd?

Forrás:

További autós hírek

Egy életveszélyes előzés végén ütközött érintőlegesen egy eddig ismeretlen jármű egy Seattal Egyházasrádóc közelében, pénteken hajnalban – írja a 112…

A parkolásvizsgálat 2020. január 23. és február 6. között zajlik, összesen két napig 6 órától 20 óráig.  Kőbányán, a Kőér…

Az utóbbi napok ködös időjárása nem kicsit nehezítette meg a közlekedést. Városon kívül még durvább volt a helyzet. Kaptunk ma…

Egy hét múlva, január 31-én érvényességüket vesztik a korábban vásárolt éves autópálya-matricák. Január 31-én 2,5 millió éves autópálya-matrica jár le,…

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan…

Kapcsolódó írások

Árverésre bocsátják Ayrton Senna McLarenjét
2018. február 03.
Az a Senna által vezetett MP4-8 kerül “kalapács alá”, amellyel utoljára nyert a brazil legenda Monacói Nagydíjat.
McLaren Senna GTR, elölről fotózva
2018. november 07.
A McLaren Senna GTR tanulmányt a Genfi Autószalonon mutatták be, most pedig néhány technikai adatot is napvilágra hozott a wokingi gyártó.
 az eladó McLaren Senna szemből fotózva
2018. november 26.
Mindössze 11 km-rel eladó egy gyönyörű, fekete McLaren Senna
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!