2 új téma a McLaren 720S-re, hogy még vagányabb legyen

Frissítve:
2018-09-18, 22:00

A 720S alapból vagány, de a McLaren Special Operations még inkább azzá tettel ezzel a két új külsővel.

Egy McLaren alapból gyönyörű, hát még ha alakít rajta a McLaren Special Operations is! Nemrég jelentették be, hogy leszállították a 720S első példányait, amik Track, illetve Pacific témával vannak ellátva. Nevükből fakadóan egyik a versenyzést igyekszik kifejezni, másik inkább az óceánt hivatott a tudatodba emelni, már ha alapból nem esne le az állad egy 720S láttán.

McLaren 720S különleges fényezéssel

A 720S Track témába öltöztetve alapból fehér fényezést kapott, ami utal a McLaren versenymúltjára, a 80-as évekbeli Formula-1 autóikra. Naná, a McLaren a 90-es évekig közúton is használható autókat nem is gyártott, „csupán” pályaautókat, versenyekre tervezve. Persze szimplán fehérben elég unalmas lenne, úgyhogy izgalmasabbá tették fekete-narancs csíkozással az ajtókon, a csomagtartó-tetőn, a tető tisztán fekete lett.

McLaren 720S Speed Kiwi

A visszapillantó tükör érdekesre sikerült, amellett, hogy látszik a karbonszál, egy narancssárga kivi is helyet kapott rajta, ezt csak „Speedy Kiwi”-nek hívják a McLarennél. Szerintem nagyon jól mutat egy autón, ha minél több karbonszál látszik rajta, de az optikai előnyök mellett az se utolsó, hogy ezáltal még könnyebb lesz az autó súlya, hiszen a festéket is lespórolják róla. A beltérben fekete Alcantara fogad, amit narancs varrással ízesítettek, a kellemes kontraszt kedvéért.

McLaren 720S beltér

És itt a másik, Pacific téma, ami kék színével az óceánt igyekszik összemosni az autózással. Igazából ha fényezés, akkor nem elég, hogy kék, Cerulean Blue a rendes neve a fényezésnek, a sötétebb Estoril Blue az ajtók mélyedésén töri meg a szín egyhangúságát.

McLaren 720S Pacific témában

Persze itt is nagy hangsúlyt kapnak a szénszálas elemek, a tető, az első légterelők, a diffúzor, a hátsó lökhárító mind a csúcstechnológiás anyag látványát nyújtja, valamint ezek is a kék egy újabb árnyalatára vannak fújva: Cobalt Blue.

Ha már ennyire leragadtak a kék szín variációinál a külsőnél, biztos lehetsz benne, hogy belül is ugyanazt kapod, az üléseken és a kormányon kék csíkozás köti le a szemed. De ha nem lennél megelégedve a kék 50 árnyalatával (bocs, de ez túl magas labda volt), akkor a McLaren Special Operations egy sötétebb kékkel, Atlantic Blue-val is elérhetővé teszi a témát, amit 2018 elején mutattak be.

 McLaren 720S diffúzor

Ahogy nézem a képeket csak arra tudok gondolni:

„Szép-szép, már csak az ötöslottót kéne megnyernem. Vagy egyáltalán elkezdeni lottózni.”

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika
McLaren Speedtail
2018. október 22.
A McLaren F1 utódának számít majd, szintén három ülés lesz benne, mint elődjében, de azon kívül szinte mindenben új!

További hírek