Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
hétfő - 2023. december 04.
-1 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Három autót tört össze egy férfi Budapesten, majd elszaladt, pechjére egy ablakból mindent felvettek - VIDEÓ

2023. április 06. | 01:10

A 13. kerületben történt a furcsa eset.

A BpiAutósok.hu YouTube csatornájára került fel néhány órával ezelőtt egy egészen meghökkentő videó. Lényegében csak a végkifejlet látható rajta.

A sofőr keresztben áll két, az út mentén parkoló autó között. Megpróbál kijutni a szorult helyzetből, ám manőverezése során mindkét kocsinak nekimegy. Az is jól kivehető, hogy egy harmadik autóban is kárt tehetett korábban.

A lap olvasója azt írta, hogy kézifékkel rakta be az illető ebbe a furcsa helyzetbe a kocsiját. Az egyik közeli lakóház ablakából mindent rögzítettek, és hívták is a rendőrséget.

Egy idő után a sofőr nemes egyszerűséggel kiszállt autójából, majd miután megnézte, milyen kárt okozott, elkezdett elsétálni. Végül futva hagyta el a tett helyszínét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály intézkedett az eset kapcsán. A sofőr később visszatért, őt előállították a XIII. kerületi Kapitányságra.

Állítólag a férfinak volt biztosítás a kocsiján, ám a hírek szerint a jármű nem az ő tulajdona és vezetői engedélye sincs.

300 ezer forintot ért egy autósnak Hévíznél, hogy 221 km/órával száguldjon Visszaállította a hókotrókat a szolgálatba a Magyar Közút a hétvégi havazásra készülve

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!