Három emeletet zuhant a G-osztály

Közzétéve:
2019-01-08, 13:45

Három emeletet zuhant egy új Mercedes-Benz G-osztály Los Angelesben - azt már tudni lehetett, hogy a G-Wagen sokat kibír, de ez azért már neki is sok volt

Ahány ember annyi féle-fajta parkolási és vezetési szokás, ebből kifolyólag a szerencsétlenségek változatai is végtelenek. Sajnos sok baleset történik, mégis hajlamos az ember azt mondani, hogy: „Á, ilyen velem biztosan nem eshet meg!” Pedig de. „A közlekedés egy veszélyes üzem!” – hangzott a mondat KRESZ-oktatásom elő óráin, ami teljesen érthető, hiszen sem az utakon, sem a parkolóházakban előforduló balesetek nem jósolhatók meg. Érdekes tény, de a parkolási balesetek is majdnem olyan gyakoriak, mint a közúti balesetek.

Itt is van egy rémisztő példa, amikor is egy Mercedes-Benz G-osztály zuhant három emeletnyi magasságból az úttestre, szerencsére haláleset nem történt. Angol tudás előny, íme az ABC7 csatorna beszámolója:

Az ABC7 Los Angeles szerint a G-osztály egy üvegfalon keresztül távozott a parkolóházból, majd fejjel lefelé landolt az úttesten betonhulladék és rengeteg üvegdarab kíséretében. A sofőr súlyosan sérült ugyan, de a közeli kórházban hamar ápolás alá vették. A jelentések alapján még tudott beszélni mikor kiérkeztek hozzá a mentők, állapota stabil - nyilatkozta a Los Angeles-i rendőrség szóvivője.

Mercedes-Benz G-osztály 2019

A jelentések szerint a baleset csütörtökön este 11:00 környékén következett be a Tujunga sugárúton, a Magnolia Boulvard közelében. A járművezető állítólag a fékpedál helyett a gázpedálra lépett és elvesztette uralmát a gépjárműve felett, a rendőrség kizárta, hogy bármilyen tudatmódosító szer alatt állt volna, így nem vádolható semmilyen bűncselekménnyel.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Önvezető személyszállító kisbusz ütközött Las Vegasban
2017. november 17.
Ismét terítékre került, vajon mennyire biztonságosak az önvezető járművek, miután egy frissen forgalomba állt, nem ember által vezetett gépjármű érintett volt egy balesetben.
Ne engedd el a kormányt vezetés közben! Igen, egy Teslában se!
2018. február 12.
Újabb balesete volt egy Tesla Model S-nek, ami miatt az amerikai cég ismét figyelmeztette autói tulajdonosait, hogy ne engedjék el menet közben a kormányt.

További hírek