vasárnap - 2022. december 04.
3 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 695 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Három járművet zúzott le a kamurendszámos Mazdával egy férfi Győrnél

2022. november 24. | 12:22

A férfinak egy előzéssel sikerült elintéznie két személyautót és egy teherautót, aminek a következtében egy sérültet kórházba szállítottak.

November 23-án egy 44 éves férfi közlekedett svájci rendszámos Mazdájával Győr felől Tét irányába, amikor tilos zónában előzésbe kezdett. Egy teherautót szeretett volna elhagyni, de egy kanyarodósávban kezdte meg az előzést. Mivel nem volt elég gyors, már nem fért át a teherautó és a szemben piros lámpánál várakozó autók között.

Forrás: Police.hu

Először a teherautónak ment neki, de így sem volt elég hely, így a szemben várakozó Fiatot is elsodorta. A tehetetlen Fiat nekiütközött egy szintén a pirosnál várakozó BMW-nek is.

A balesetben egyedül a Fiat 65 éves sofőrje sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. A rendőrök elkezdtek utánajárni a baleset okozójának és autójának, amikor kiderült, hogy autója magyar rendszámát egyszerűen levették és svájcira cserélték.

A történtek miatt a férfit őrizetbe vették és nem csak közlekedési baleset okozása miatt, de egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt is felelnie kell. Tetteiért a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Police.hu

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!