Eseménydús hétvégéje volt Zengőéknek a Portugáliában megrendezett 100. WTCR futamon, valamint utána is. Nagy Dani balesete következtében a kórházba került, szerencsére egy ujjtöréssel és némi zúzódással megúszta a versenypályán történt ütközést. Közben Rob Huff a második versenyen a 4. helyről indulva megnyerte a futamot.

Sajnos csak azután indult a csapat kálváriája, hogy megpróbáltak hazajutni Vila Realból. A portugáliai Portóból repülővel mentek Kölnbe, ahonnan a budapesti csatlakozásra kellett volna átszállniuk, de a kölni reptér biztonsági ellenőrzése annyira hosszú volt, hogy nem érték volna el a csatlakozást. Kölnből végül taxival átjutottak Frankfurtba, ahol sikerült autót bérelni, de néhány kilométer után bajba kerültek.

Egy figyelmetlen autós fékezés nélkül belerongyolt az 5 autóból álló Zengős konvoj egyik bérelt autójába. A csapat egyik tagja kórházba került, de szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta és másnap elindulhattak hazafele Zengő Zoltánnal és a csapat másik ott maradt tagjával. A hazaút maradék része sem indult zökkenőmentesen a frankfurti vasútállomáson.

Nyitókép: Zoltan Zoltan Facebook