Házhoz ment a pofonért a záróvonalon előző BMW-s

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-22, 11:44

Volt olyan rendőr, aki két legyet ütött egy csapásra.

A rendőrség mindent megtesz annak érekében, hogy javítson a magyar közlekedési morálon. Az egyenruhások felmatricázott és jelöletlen rendőrautókkal vadásznak a pofátlan járművezetőkre, a civil autós rendőrök bárhol felbukkanhatnak. A hatóság vasárnap este közzétette a Pofátlan(TAN)ítás néven elhíresült videosorozat 12. részét, amely óriási aktivitást váltott ki az emberekből a közösségi médiában.

Záróvonalon előző BMW-s

A „pofátlanító” rendőrök a járvány enyhülésével egyidőben újra kirajzottak a magyar utakra, az elmúlt időszakban sokat hallattak magukról. A Pofátlan(TAN)ítási videósorozat komoly rajongótáborral bír, de van egy kisebb csoport, amely azt állítja, hogy a civil autós rendőrök sem tartják be mindig a szabályokat, sőt, alkalomadtán még ki is provokálják a szabálysértést.

Lehet, hogy ebben is van igazság, azonban én úgy vélem, hogy a zsaruk a legtöbb esetben nem lépik át a határt, és olyanokat kapcsolnak le, akik házhoz mennek a pofonért. Mint mondjuk az a BMW-s, aki a záróvonalon előzött meg egy civil rendőrkocsit. Mivel a visszajelzések többsége pozitív, ezért a civil rendőrautós-razziák nem fognak leállni, mi több, hamarosan megtriplázódik a pofátlan sofőrök ellen bevethető rendőrautók száma.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Baleset-megelőzés (Facebook)

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
Körforgalomban driftelő autós
2020. június 15.
A rendőrség közzétette a Pofátlan(TAN)ítási videósorozat 11. részét.

További hírek