Hétvégén Blancpain GT a Hungaroringen

Közzétéve:
2019-09-04, 18:50

Blancpain GT, Formula Renault Eurocup és még sokan mások hétvégén a Hungaroringen.

2019. szeptember 7-8 között szezonzáró versenyhétvégéjére készül a Blancpain GT World Challenge Europe a Hungaroringen. A szívfacsaró hangú GT3-as autókat gyári pilóták vezetik, többek között Audi, Mercedes-Benz, Lamborghini, Ferrari, Aston Martin és Lexus modellek lesznek a mezőnyben, amiket a paddock jegyekkel akár egészen közelről is megtekinthetsz.

Blancpain GT series

Betétfutamként a 29. szezonját élő Formula Renault Eurocup szériában a 22 jövőbeni reménység küzd meg friss fejlesztésű autókkal, itt olyan bajnokok kezdték pályafutásukat, mint Hamilton vagy épp Raikkönen.

Az FIA Formula 4-es szabályrendszere szerint működő francia FFSA F4 bajnokság is számos tehetséges fiatalt nevelt ki, szóval itt is nagy csatákra lehet számítani. A KTM X-Bow Battle mezőnyének szezonzáró versenyét is a Hungaroringen rendezik, a félig nyitott, 100%-ban karbon anyagból készült versenygépek is okozhatnak izgalmakat a pályán.

Blancpain GT Nürburgring

A belépés a nézőtérre mindkét nap ingyenes, a paddockba 4000 Ft/nap áron lehet bejutni, amely egyben az aznapi boxutca látogatásra is feljogosít, ebédszünetben.

Jegyek a gpticketshop.hu oldalon rendelhetők.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Az International GT Open hungaroringi hétvégéjének GT3-as képei
2018. július 09.
Az International GT Open magyarországi hétvégéjét leginkább a végletesség jellemezte.
Blancpain GT 2019 Hungaroring
2019. szeptember 09.
Ingyenes show a Hungaroringen, rendes, hallható GT3-as autókkal az élen

További hírek