Hidrogén-üzemanyagcellás stratégiáját ismerteti a Hyundai

Közzétéve:
2020-09-03, 14:14

Az IFA 2020 globális sajtótájékoztatóján árulják el, hogyan alakul át a Hyundai autóipari gyártóból intelligens mobilitási vállalattá.

A Hyundai az IFA 2020 kiállítás keretében megrendezésre kerülő SHIFT Mobility konferencián ismerteti jövőbeli mobilitási stratégiáját, valamint demonstrálja a hidrogén-üzemanyagcellás technológiák terén elért eredményeket. A program vitaindító előadását Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója tartja, aki bemutatja, hogyan alakul át a Hyundai autógyártóból intelligens mobilitási vállalattá. Ezt követően kerül sor a hidrogén üzemanyagcellás mobilitásról szóló panelbeszélgetésre.

Hyundai Nexo

„A jövő üzemanyaga - a hidrogén alapú társadalom felé vezető út.” A panelt Albert Biermann, a Hyundai Motor Group kutatás-fejlesztési részlegének elnök-igazgatója nyitja meg, aki elárulja, hogyan képzeli a Hyundai a különböző öko-mobilitási megoldások sikeres együttes létezését; ezt követően mélységeiben értekeznek az üzemanyagcellás technológiáról.

IFA YouTube channel

Program: Hyundai üzemanyagcella panelbeszélgetés, hidrogén mélybeszélgetés

  • Időpont: 2020. szeptember 3. délelőtt 11:30 óra
  • Helyszín: virtuális oldalszínpad, IFA Xtended Space

Program: Hyundai vitaindító előadás az IFA globális sajtókonferenciáján

 

  • Időpont: 2020. szeptember 4. délelőtt 10:45 óra
  • Helyszín: 3.2 csarnok, 1. színpad, Berlini Konferenciaközpont / IFA Xtended Space / YouTube

Program: IFA 5. ülés: „Társ-innováció és integráció - a mobilitási piac új szinergiái és globális kilátásai”

 

  • Időpont: 2020. szeptember 4. délután 13:35 óra
  • Helyszín: IFA főszínpad / IFA Xtended Space

Ha szeretnél részt venni a digitális közvetítésen, a regisztrációhoz kattints ide: https://xtended.ifa-berlin.com/. A résztvevők ezt követően e-mailben kapják meg virtuális belépőjegyüket. Ezzel léphetnek be az IFA Xtended Space digitális térbe, ahol virtuális, interaktív kiállításokat tekinthetnek meg, valamint nyomon követhetik az élő közvetítéseket.

Ha nem indulna el a videó, akkor kattints erre a linkre.

Hyundai

Kapcsolódó írások

A Samsung önvezető autót fog tesztelni
2017. május 04.
A koreai infrastruktúráért és közlekedésért felelős minisztérium engedélyt adott a Samsungnak, hogy elkezdhesse az önvezető autó rendszerét tesztelni
Ez a sikk: Hyundai Kona 1.0 T-GDI – Teszt + Videó!
2018. szeptember 15.
A Hyundai Kona üde színfoltja a kompakt SUV szegmensnek: az tény, hogy megjelenése viszi a prímet, a belső már kevésbé látványos, azonban az 1.0 literes turbómotor ideális választás lehet a többnyire városban közlekedők számára

További hírek