szerda - 2023. június 07.
17 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Hogyan találjuk meg a legjobb gumiszervizt? A Point S hálózata segít!

2021. március 12. | 10:39

Nem lehet elégszer hangoztatni, hogy ha időnként nem cserélünk gumiabroncsokat, akkor jármű és az aszfalt közötti kapcsolat egy bizonyos idő után romlani fog. A gumiabroncsok „öregedésének” egyik nagy igazsága, hogy a gumik teljesítménye csökkeni fog. A legtöbb gyártó 4-5 év – a Michelin például élettartam garanciát vállal a gumiabroncsokra, viszont nagyon fontos, hogy ellenőrizzük a gyártási dátumot!

Minden autógumi nyomtatott alfanumerikus DOT kóddal rendelkezik, ahol az oldalfal egyik oldalán az utolsó négy szám jelzi a gyártási évet. A négy szám első két számjegye a gyártás hetét jelöli, míg utóbbi kettő az évet jelenti. Gumicserét gyors időpontfoglalással a Point S Magyarország közel 70 szervízében végezhetjük el, akár a lakóhelyünk közelében.

Gumicsere gyors időpontfoglalással

A gumicserét akkor érdemes elvégezni, amikor a futófelület túl kopott, az oldalfal megsérült, illetve a futófelületen található bármely lyuk átmérője meghaladja a 6 mm-t. Abban az esetben, ha közlekedés közben rezgést vagy egyéb zavaró tényezőket tapasztalunk, azonnal csökkentsük a sebességet, majd nagyon óvatosan és körültekintően vezessünk, amíg biztonságosan félre nem tudunk állni, ezután meg kell vizsgálni a gumiabroncsokat. Ilyenkor jó, ha szakember is jelen van.

Ebben segít a Point S hálózat gyors és hatékony online időpontfoglalórendszere, amelyet okostelefonról – Android és iOS platformon egyaránt használható – letölthető a MyPoint-S applikáció. Pár kattintással intézhetjük a szezonális gumicserét bárhonnan, éjjel-nappal. Mindemellett az alkalmazás értesítést küld az okostelefonra az időpontról, így biztosan nem fogjuk elfelejteni.

A Point S hálózat szolgáltatásai a magyar mellett angol és szlovák nyelven is elérhetőek a gumiszervizem.hu gyűjtőoldalon. A térképes keresővel pedig hamar kikereshető a lakóhelyhez közeli szakszervíz. Például, ha Debrecenben élünk, akkor a Frank Szervíz Kft – közel az Állatkerthez és a Sportközponthoz – lehet a segítségünkre, a listában az első szabad időpont is megjelenik a szerviz telefonszámával és szolgáltatásaival.

Miért célszerű bekerülni a szervízhálózat rendszerébe?

A regisztráció díjtalan és csak az időpont foglaláshoz szükséges adatokat kell megadni. A felhasználói fiók legnagyobb előnye, hogy elérhetőségünk és a gépjármű adatokat elegendő egyszer felvinni, ez vonatkozik a mobil alkalmazásra is. Mindezek mellett a következő előnyök miatt érdemes felhasználóvá válni:

-              Időpont foglalás

Egyszerűen és kényelmesen, akár több különböző szolgáltatásra is egyidőben.

-              Szerviz kereső

Térképes keresővel találhatod meg a megfelelő szakembereket országszerte.

-              Törzsvásárlói program

Egyes szolgáltatásokhoz nagyszerű kedvezmények kapcsolódnak

-              Jármű adatok mentése

Az adatokat elegendő egyszer megadni.

Egyedi kátyúgarancia – mint ingyenes kiegészítő szolgáltatás!

Ez egy különleges szolgáltatás új gumik vásárlása esetén, amely kizárólag csak itt, a hálózatban vehető igénybe. Amennyiben a Point S hálózat partnereinél vásároljuk meg a meghatározott gumiabroncsok valamelyikét, úgy a vásárlást igazoló számla birtokában az azt követő 1 éven belül jogosultak vagyunk az abroncsok díjmentes cseréjére olyan esetekben is, amelyekre a gyártói garancia nem terjed ki.

Ilyenek többek között a rongálás, a defekt, valamint a kátyúba (A kátyú az utak használata során és a csapadékos időjárás által okozott erózió miatt létrejövő károsodás az úttest aszfaltrétegén.) -, padkára- vagy járdára hajtás közben szerzett sérülések. Nem kell mást tenni, mint regisztrálni a vásárlást igazoló számlával és megőrizni a regisztráció során kapott garanciajegyet. Szükség esetén pedig a garanciát érvényesíthetjük a hálózat közel 70 szakszervízében.

Hatalmas pofont kapott a BMW, de nem tört össze a bajor cég Szeretnél egy vadonatúj Bentley modellt, mindössze 170 ezer forintért?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!