Hülyeségért nem kell messze mennie a Nissan egyik mexikói vezetőjének

Közzétéve:
2020-01-12, 19:05

Ivan Espinoza állítása szerint a márka elektromos autóinak töltése  "macerás" egy hölgy számára.

Jóég, ha a hülyeség fájna!!!

Mondom ezt én, nőként aki kacarászva töltötte a LEAF-et. Ivan Espinoza a japán Nissan vállalat egyik mexikói stratégája nemrégiben az Automotive Newsnak adott interjújában taglalta, miféle tanulságokat vont le a LEAF-fel kapcsolatban.

„Az egyik a töltésnek a nyűgje. Hogy mennyire egyszerű, vagy bonyolult, nagyban befolyásolja egy felhasználó véleményét. Nem csak az időről van szó, más dolgok is, mint az, hol van az autón a bemenet, vagy akár hogy milyen nehéz a kábel. Rengeteg nő vezet Leafet, márpedig az általunk használt technológia nem mindig kegyes hozzájuk.”

Nos, sejthető, hogy nem volt annyira éles a kijelentés tartalma, hogy azt feltételezze a nőknek valós problémát jelent tölteni egy LEAF-et. Sokkal valószínűbb, hogy tudatalatt próbálják sugallni a vásárlók felé, hogy inkább a lágyhibrid rendszereket preferálják. A LEAF töltése valójában egyáltalán nem nehezebb mint bármelyik másik elektromos autóé, ugyan a kábel vaskos és masszív, a töltőnyílás az autó orrán helyezkedik el, amihez nagyon könnyű hozzáférni, hiszen a motorháztetőtől külön nyílik. A csatlakoztatás egyértelmű a két féle fejnek köszönhetően, én pedig valójában biztonságosabbnak is érzek egy izmos vezetéket ilyen célokra mint egy kis hajszálvékony valamit. 

Szóval hölgyeim, LEAF-re fel, nem kell aggódni a töltés miatt, ha nekem ment, nektek is menni fog! Ha még nem találkoztál az autóval, nézdd meg tesztvideónkat róla a Youtube-on!

 

Kapcsolódó írások

Nissan Leaf Nismo 2018 – az izmosított elektromos
2018. július 21.
Az elektromos autó sportosabb változatát ebben a hónapban adják ki. Azoknak készül akik szeretik a sportos vonalat, de ugyanakkor környezettudatosak is!
2019-es Nissan Leaf elölről
2020. június 08.
A Leaf bizonyos változataira így a maximális állami támogatás igényelhető.

További hírek