Idegrohamot kapott egy férfi a benzinkúton, miután szóltak neki, hogy tankolás előtt kéne fizetni

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-05-14, 10:37

Nem lettünk volna annak a kútoszlopnak a helyében, aminek a férfi nekiesett.

Meghökkentő felvételt készített a biztonsági kamera egy kanadai benzinkúton: a rendőrség által lefoglalt, majd nyilvánosságra hozott felvételen jól látható, hogy egy férfi dühében elkezdi verni a kútoszlopot azzal a töltő pisztollyal, amit onnan emelt le néhány másodperccel korábban.

Ideges férfi üti a kútoszlopot a töltő pisztollyal

A férfi április 25-én állt meg a benzinkútnál, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy üzemanyagot töltsön az autójába. A tankolás megkezdése után nem sokkal aztán dühbe gurult, majd elkezdte csépelni a kútoszlopot, aztán eldobta a töltő pisztolyt és elhajtott.

A helyi rendőrkapitányság szóvivője elárulta, hogy a férfi azért lett ideges, mert rászóltak, hogy a tankolás megkezdése előtt kellene fizetnie. Fizetés helyett inkább kárt okozott a kútoszlopban, majd sietve elhagyta a helyszínt.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben bárkinek információja van a férfiról, az keresse fel a hatóságot minél előbb. Remélhetőleg a rongáló le tudott valamennyire nyugodni, miután kihajtott a benzinkútról, hasonló idegállapotban ugyanis nem tanácsos vezetni, mert ilyenkor nem csak magunkra, hanem a többi közlekedőre is közvetlen veszélyt jelentünk.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek