Év eleje óta tudni lehet, hogy hamarosan megérkezik a BMW X8 M, ami várhatóan egy izmos kupés SUV lehet, hiszen várhatóan akár 750 lóerős is lehet egy hibrid hajtással. Ez ráadásul sokkal több mint az M5 modell V8-as motorja esetén. Az még azonban egy hatalmas kérdés, hogy milyen külsővel fog minket meglepni. Természeten már erre is vannak találgatások, akár kisebb részinformációk és persze a dizájnerek is akcióba lendültek. Nekik köszönhetően tudjuk valamelyest elképzelni, hogy mire számítsunk. A superrendercars Instagram oldalon az alábbi látványterv jelent meg:

A várakozások szerint nagyon hajazhat az X6 M SAV (Sport Activity Vehicle) modellre, ám méretben jóval nagyobb kell legyen, hiszen egy szinttel feljebb lesz a kínálatban.


Ilyen az X6 M hátulról

Az X4 M modellhez valószínűleg szintén hasonló lehet a kialakítás. Erőteljesebb vonalakkal, markánsabb, brutálisabb megjelenéssel, és természetesen az elképesztően izmos erőforrással a leggyorsabb is lehet. Ráadásul az Audi és a Mercedes inkább csak az X4 és az X6-os méretű és erősségű autókat kínál, úgyhogy az X8 M egyedülálló típus lehet az SUV palettán.

Amennyiben érdekelnek a BMW X széria autói, nézd meg X5 xDrive30d tesztünket.

Ha nem indulna el a videó, kattints és nézd meg saját YouTube csatornánkon.