Így nézhet majd ki a Tesla Roadster a Marson?

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2019-07-30, 19:12

Alakot nyert egy grafikus álma.

2018 februárjában elindította Falcon Heavy rakétáját a SpaceX, amelyben egy első generációs Tesla Roadster is el lett rejtve. Elon Musk álma az, hogy az elektromos autó egy nap a Marson landol majd, egy grafikus most megálmodta, hogyan is nézhetne ki ez a valóságban.

Andrei Lacatusu nem festett túl jó képet a jövőről, a román grafikus ugyanis úgy képzeli, hogy a Mars a Földhöz hasonlóan tele lesz szórva szeméttel, miután az ember megveti a lábát a vörös bolygón. Legalábbis ez köszön vissza a képeken, amelyeken az látszik, hogy eldobált cigaretták, széttört üvegek és üres gyorséttermi dobozok hevernek szanaszét mindenfele.

A Tesla Roadster porlepte sziluettje is felbukkan Lacatusu projektmunkájában, mellette pedig egy magába roskadt asztronauta üldögél egy sziklán. Elgondolkodtató, hogy ha idelent nem tudunk rendet tartani magunk körül, akkor hogyan gondoljuk más bolygók benépesítését, erre próbál ráébreszteni Lacatusu alkotása.

Szeretnél egy Tesla modellt vásárolni? Keresd fel a Tesla.hu weboldalt, ahol online konfigurálhatod a neked tetsző járművet, illetve az alábbi videóból megtudhatod a vásárlás menetét is!

Kapcsolódó írások

Elképesztő lett a legújabb Tesla
2017. november 17.
Elon Musk bemutatta a Tesla legújabb gyermekeit és nem okozott csalódást. A Tesla Roadster elképesztő teljesítményre képes. A gyártó kamionjáról is lehullt a lepel.
Tesla Roadster koncepció elölről
2019. szeptember 03.
Elon Musk legújabb sportkocsija azonban a hiperautók szegmensébe érkezik.

További hírek