Ilyen autókkal jár Elon Musk

Közzétéve:
2019-07-22, 09:32

A Tesla vezére ezeket a modelleket használja saját kínálatából

Kezdetben az amerikai vállalat mindössze egyetlen elektromos autót gyártott, ez az első generációs Tesla Roadster volt 2008-tól 2012-ig. Aztán bemutatkozott az egy komolyabb, teljesen saját fejlesztésű járművük, a Model S, melyhez 2015-ben csatlakozott a Model X a kínálatba. Azóta már a kisebbik Model 3 is kapható, ráadásul a teljesen új, brutális paraméterekkel rendelkező Roadster is hamarosan elérhetővé válik. A jelenlegi három típus különböző verziókban érhető el, változó teljesítménnyel és hatótávolsággal.

Elon Musk egy Tesla bemutatón

Most pedig maga Elon Musk mondta el, hogy a kínálatból melyik típusokat preferálja leginkább, és hogy melyeket használ napi szinten. Egy Tweetjéből kiderült, hogy többnyire a Model S Performance kivitelét hajtja FSD-aggyal és adaptív felfüggesztéssel. Néha a Model 3 Performance volánja mögé is beül, amikor pedig a gyerekeivel megy valahova, akkor egy Model X számára a megfelelő.

Szeretnél egy Tesla modellt vásárolni? Keresd fel a mah-ev.hu weboldalt, ahol online konfigurálhatod a neked tetsző járművet!

Musk korábban elmondta, hogy még őt sem részesítik semmilyen kiváltságban, amikor egy Tesla modell tulajdonosává válik, sokszor pedig a legelső példányokra csap le. Persze hozzátette, hogy a legfrissebb, legfullosabb autókat is szereti. Arról is voltak hírek korábban, hogy Musk a saját Model S járművén teszteli az Autopilot új verzióját, melynek kapcsán sok visszajelzést ad az önvezető technológiát fejlesztő csapatának.

Kapcsolódó írások

2019. február 21.
Tegnap végigszáguldott a hír, hogy Tesla-kereskedés nyílik Budapesten, ami nem feltétlenül olyan lesz, mint ahogy azt a cikkek sugallják
Tesla Model X
2020. február 16.
Elon Musk 2020. február 14-én jelentette be, hogy bővítik két modell hatótávját is.

További hírek