Ilyen autókkal jár Elon Musk

Közzétéve:
2019-07-22, 09:32

A Tesla vezére ezeket a modelleket használja saját kínálatából

Kezdetben az amerikai vállalat mindössze egyetlen elektromos autót gyártott, ez az első generációs Tesla Roadster volt 2008-tól 2012-ig. Aztán bemutatkozott az egy komolyabb, teljesen saját fejlesztésű járművük, a Model S, melyhez 2015-ben csatlakozott a Model X a kínálatba. Azóta már a kisebbik Model 3 is kapható, ráadásul a teljesen új, brutális paraméterekkel rendelkező Roadster is hamarosan elérhetővé válik. A jelenlegi három típus különböző verziókban érhető el, változó teljesítménnyel és hatótávolsággal.

Elon Musk egy Tesla bemutatón

Most pedig maga Elon Musk mondta el, hogy a kínálatból melyik típusokat preferálja leginkább, és hogy melyeket használ napi szinten. Egy Tweetjéből kiderült, hogy többnyire a Model S Performance kivitelét hajtja FSD-aggyal és adaptív felfüggesztéssel. Néha a Model 3 Performance volánja mögé is beül, amikor pedig a gyerekeivel megy valahova, akkor egy Model X számára a megfelelő.

Szeretnél egy Tesla modellt vásárolni? Keresd fel a Tesla.hu weboldalt, ahol online konfigurálhatod a neked tetsző járművet!

Musk korábban elmondta, hogy még őt sem részesítik semmilyen kiváltságban, amikor egy Tesla modell tulajdonosává válik, sokszor pedig a legelső példányokra csap le. Persze hozzátette, hogy a legfrissebb, legfullosabb autókat is szereti. Arról is voltak hírek korábban, hogy Musk a saját Model S járművén teszteli az Autopilot új verzióját, melynek kapcsán sok visszajelzést ad az önvezető technológiát fejlesztő csapatának.

Forrás:

Kapcsolódó írások

2019. február 21.
Tegnap végigszáguldott a hír, hogy Tesla-kereskedés nyílik Budapesten, ami nem feltétlenül olyan lesz, mint ahogy azt a cikkek sugallják
Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
Tesla Model 3 szemből
2019. június 16.
A Model 3 a világ összes elektromos autóját kenterbe veri, ha a minél gyorsabb feltöltésről van szó.
1905 Baker electric coupé, fekete, oldalnézet, balról, RM Sotheby’s
2018. november 27.
2018 legfelkapottabb trendje az elektromos autózás. Hiába tűnik újszerű divatnak, az elektromos autók már az 1890-es években megszokottak voltak…. aztán jött jó pár évtized kihagyás.